Haber Ekonomi


Haberler > Lojistik Başlıkları

Pegasus Kargo ve İstanbul Üniversitesi lojistik sektörünü “Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Konferansı”nda buluşturuyor

Güncelleme :11.03.2016

Pegasus Hava Yolları Kargo Direktörlüğü ve İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi iş birliği ile düzenlenen ve öğrenciler ile sektör temsilcilerini bir araya getirecek olan Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Konferansı, 23-24 Mart’ta İstanbul Üniversitesi Avcılar Yerleşkesi’nde gerçekleşiyor.

 

Pegasus Kargo ile Türkiye’nin ilk ve tek lojistik fakültesi olan İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi iş birliğinde 23 - 24 Mart tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık Konferansı sektörde kariyer yapmak isteyen öğrencilerle sektörün farklı alanlarında faaliyet gösteren çok sayıda kuruluşun temsilcilerini bir araya getirecek.

Taşımacılık ve lojistik sektörü duayenlerini öğrencilerle buluşturacak olan iki günlük konferansta, sektörde yıllar boyunca deneyim kazanmış olan üst düzey yöneticiler sektördeki gelişmeleri ve deneyimlerini öğrencilerle paylaşacaklar.

İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi Avcılar Yerleşkesi’nde gerçekleştirilecek olan Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Konferansı’nın açılış konuşmasını Pegasus Hava Yolları Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Güliz Öztürk yapacak. Konferansa ayrıca Pegasus Hava Yolları’nın üst düzey yönetiminde yer alan Yer İşletmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Boğaç Uğurluteğin, Uçuş İşletmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Reha Özdemir, Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Serhan Ulga, Kargo Direktörü Aydın Alpa, Uçuş İşletme Direktörü Aydın Yumrutaş ve Operasyon Kontrol Merkezi (OCC) Müdürü Ümit Kula katılarak kendi alanlarındaki deneyimlerini öğrencilerle paylaşacaklar. Bu sayede öğrenciler, aldıkları akademik eğitimi gerçek mesleki tecrübelerle harmanlama fırsatı yakalayacak.

Konferansta yer alacak diğer konuşmacılar ise şöyle;
Taşımacılık ve Lojistik Konferansı’na konuşmacı olarak Pegasus yöneticilerinin yanı sıra, Reibel Taşımacılık ve Ticaret A.Ş Genel Müdürü Arif Badur, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Kargo Operasyon ve Pazarlama Müdürü Harun Ay, Lufthansa Cargo AG Türkiye Genel Müdürü Hasan Hatipoğlu, UPS Türkiye Genel Müdürü Ufku Akaltan, Ekol Lojistik Taşımacılık Genel Müdürü Murat Boğ, İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi Dekan Yardımcısı Yardımcı Doç Dr. Gültekin Altuntaş, Damco CEO-Doğu Akdeniz Bölgesi Okyay Öztugran, Uluslararası Nakliyeciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ö. Çetin Nuhoğlu, Solmaz Gümrük Müşavirliği A.Ş. Başkanı Asım Barlın, Militzer&Munch Uluslararası Nakliye ve Lojistik Hizmetleri A.Ş. Türkiye Delegesi Kosta Sandalcı, DHL Express Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Tonguç, IATA Türkiye Azerbaycan ve Tükmenistan Proje Yöneticisi Okan Oğur, Saudi Airlines Cargo Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Rainer Muller, Borusan Lojistik Uluslararası Taşımacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Savaş Yaşar, S Sistem Lojistik Hizmetler Genel Müdürü Sema Barlın, UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Erkeskin, Homeland Bahçe Mobilyaları Genel Müdürü Seyit Akyüz ve OMSAN Denizcilik Deniz Ticaret Müdürü Umut Uğurlu katılacak.

 

Bu haber 4684 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Mercedes-Benz Türk, Teknik Eğitim Merkezlerinde İşgücünün Donanımlı Yetişmesine Katkı Sağlıyor... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.