Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

OKT Trailer, IAA Ticari Araçlar Fuarı'nda ,dünya devleri ile buluşuyor

Güncelleme :03.08.2016

OKT Trailer, 22-29 Eylül tarihleri arasında Dünya ticari araç sektörünü bir araya getiren ve sektörün en büyük fuarı olan 66. IAA Ticari Araçlar Fuarı' na OKT' nin benzersiz özelliklerine sahip 2 farklı ürünü ile katılıyor.

Almanya'da düzenlenen bu fuarda Türkiye'nin önde gelen firmaları arasında yer alan Aydınlı OKT Trailer firması aynı zamanda Türkiye ve Aydın'ın tanıtımını da yapmayı hedefliyor.

Benzersiz OKT özellikleri ile akaryakıt ve kimyasal lojistiğinin vazgeçilmezlerinden olan, enlemesine eksiz, yekpare levhalı gövde yapısı, en az sayıda birleşim noktası ile yüksek mukavemetli ve uzun ömürlü kullanım sağlayan, ADR sertifikalı, 5 bölmeli, 38 bin Litre Kapasiteli Alüminyum Konik Tanker Semi Treyleri yurtdışı kullanıcılarının beğenisine sunuluyor.

GÜVENLİĞİ ÖN PLANDA TUTUYOR
OKT, müşterilerinin farklı beklenti ve ihtiyaçlarına yanıt veren, mal kaybını önleyen, çevreyi koruyan ve güvenliği ön planda tutan inovatif tasarımları ile ürün gamını sürekli yeniliyor. OKT teknolojilerinin yakından tanıtılacağı fuar standında, ziyaretçiler farklı ürün modellerini yakından inceleme fırsatı bulabilecekler. OKT Trailer Genel Müdürü Hakan Maraş, "66. IAA Ticari Araçlar Fuarı' na katılmaktan oldukça gururluyuz. Yurtdışı fuarlarda sadece OKT Trailer olarak bulunmuyor, Türk Treyler Sektörünü adına da katılım gösteriyoruz. Birlikteyken güçlü olduğumuzun farkındayız. OKT olarak katıldığımız fuarlarda, özellikle de yurtdışı fuarlarda sürekliliği öncelikli kılıyor, sektörün gelişen teknolojisini hitap ettiği kitleye daha yakından sunmak için fuarda yerimizi almaya özen gösteriyoruz. Ürünlerimizin kalitesi bugün dünya standartlarında, bu sayede dünya üzerinde ulaştığımız 35 ülkede farklı ihtiyaç ve beklentileri karşılayan bir Türk markasıyız. Markamızı ve ülkemizin adını yeni pazarlarda duyurmak öncelikli hedeflerimiz arasında, yeni projelerimize de bu doğrultuda yön veriyoruz" dedi.

Sektörde farklılık oluşturacak fikirleri üretmek için çalıştıklarını belirten Maraş "Ürün tasarımlarımızı, üretim metotlarımızı sürekli geliştiriyoruz. İş zamanının neredeyse tamamını araç üzerinde geçiren nihai kullanıcıların, daha güvenli, daha performanslı üst yapı ve treylerler ile çalışması için yenilikçi ve çözüm odaklı üretim anlayışını temel alıyoruz. Teknik ekibimiz, tasarımlarımızı ulusal/ uluslararası standartlar ve yasal mevzuatlar çerçevesinde, benchmark analizleri ve müşteri empatilerinden elde edilen geri bildirimler ile şekillendiriyor. Kurumsal başarı hedeflerimizi toplumsal başarı hedeflerinden ayırmıyor, tüm paydaşlarımız için kalıcı değerler oluşturmayı görev ediniyoruz" diye konuştu.

Bu haber 3788 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.