Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

Türkiye Petrolleri ve Turkuaz Petrol bayileri 21 ilde iftar yemeklerinde bir araya geldi

Güncelleme :19.06.2017

Turkuaz Petrol’ün Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım A.Ş. ile birleşmesinin ardından şirketin bayileri Türkiye’nin dört bir yanında düzenlenen iftar yemeklerinde bir araya geldi.

 

Zülfikarlar Holding şirketlerinden Turkuaz Petrol’ün Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım A.Ş. ile birleşmesinin ardından şirketin bayileri Türkiye’nin dört bir yanında düzenlenen iftar yemeklerinde bir araya geldi. Zülfikarlar Holding ve Türkiye Petrolleri Yönetim Kurulu Başkanı İsfendiyar Zülfikari, Türkiye Petrolleri ve Turkuaz Petrol Genel Müdürü Çağdaş Demirağ ve Zülfikarlar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Gürz Kodal evsahipliğinde toplam 21 ilde gerçekleştirilen iftar yemeklerine 705 bayi, toplam da ise 1500 misafir katıldı.

Turkuaz Petrol ve Türkiye Petrolleri’nin güçlerini birleştirmesinin ardından düzenlenen iftar yemekleri; İstanbul, Diyarbakır, Antalya, Şanlıurfa, Konya, Gaziantep, Trabzon, Zonguldak, Hatay, Samsun, Bolu, Adana, Çorum, Çorlu, Bursa, İzmir, Balıkesir, Afyon, Ankara, Kayseri ve Sivas’ta gerçekleştirildi.

Gerçekleşen iftar yemeklerinde Turkuaz Petrol ve Türkiye Petrolleri Yönetim Kurulu Başkanı İsfendiyar Zülfikari, iki şirketin birleşmesinin akaryakıt sektöründeki dinamikleri degiştirecegini vurgulayarak, “Şimdi sizlerin de katkılarıyla daha güçlü adımlar atma zamanı, bu alanda sahip olduğumuz deneyim bundan sonra da en önemli gücümüz olacak.” dedi.

Turkuaz Petrol ve Türkiye Petrolleri Yönetim Kurulu Başkan Vekili Gürz Kodal
ise birleşmeden sonraki yüksek hedeflerinin önemini vurgulayarak bayilere şunları ifade etti:  "Büyümenin anahtarı bayilerimizde, sizlerin önerileri bizlere ışık tutacaktır. Stratejimizi belirlerken bu toplantı sonuçlarını özenle değerlendireceğiz. Sizler böyle güçlü bir yapıyla birlikte olmanın ve bu büyümenin bir parçası olmanın avantajlarını önümüzdeki dönemde net bir şekilde göreceksiniz."

Turkuaz Petrol ve Türkiye Petrolleri Genel Müdürü Çağdaş Demirağ
, şirketin yeni dönemdeki hedeflerini bayilerle paylaşırken; onlarla birlikte büyümeye devam edecekleri mesajını verdi. Demirağ, şunları söyledi:

“Turkuaz Petrol olarak, 2016 yılının en büyük özelleştirmesine imza attık ve 490 milyon TL’lik en yüksek teklifi vererek Türkiye Petrolleri’ni satın aldık. Bu satın alma, hem ülke ekonomisine hem sektöre değer katacak son derece önemli bir gelişme oldu. Bundan sonra tek marka tek şirket felsefesiyle çalışmalarımıza devam edecek; faaliyetlerimizi Türkiye Petrolleri markasıyla sürdüreceğiz. Önümüzdeki dönemde iki şirketin resmi birleşme sürecini de tamamlayacağız. 21 ilde düzenlediğimiz iftar yemekleri ile büyük bayi toplantıları yerine daha küçük gruplar halinde samimi toplantılar yapmayı tercih ettik. Bölgesel sorunları ve bayilerin önerilerini dinleme imkanı yakaladık. Bayilerimizle en üst düzeyden bire bir iletişim şansına sahip olduğumuz verimli bir organizasyon gerçekleştirdik.”

Bayilik sistemine inandıklarını ve bu kapsamda hedeflerini gerçekleştirmek için bayileriyle birlikte çalışmaya devam edeceklerini belirten Demirağ, “700’ü aşkın isyasyonumuzda çalışanlar ve onların aileleriyle birlikte yaklaşık 7 bin 500 kişilik büyük ve güçlü bir aileyiz. 2018 sonuna kadar 800 adet istasyona ulaşmayı ve ailemize bin yeni üye katmayı planlıyoruz. Hedeflerimize emin adımlarla ilerlerken bayilerimizin varlığı ve markamıza duydukları inanç bize önemli katkılar sağlayacak. Yenilikçi hizmet anlayışımızı onlar sayesinde Türkiye’nin her köşesine ulaştıracağız. Türkiye’nin 81 ilinde yatırımlarımıza devam edecek; iş ortaklarımızın yaptığı çalışmalarla hep birlikte büyüyeceğiz” dedi.

Birleşmenin ardından Türkiye Petrolleri, 700’ü aşkın akaryakıt istasyonu, 10 akaryakıt depolama tesisi, 4 LPG tesisi ve 150 bin metreküpün üzerindeki akaryakıt depolama kapasitesi ile Türkiye akaryakıt dağıtım sektöründeki ilk 5 şirketten biri oldu.

Türkiye Petrolleri ve Turkuaz Petrol tarafından gerçekleştirilen iftar yemekleri yerel basında da geniş yankı buldu. Aynı zamanda, akaryakıt sektöründe ilk defa kısa zaman içerisinde yapılan ve  katılımın yoğun olduğu büyük bir organizasyona imza atılmış ve ülkenin dört bir yanı ziyaret edilmiş oldu.

 

Bu haber 4207 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Mercedes-Benz Türk, Teknik Eğitim Merkezlerinde İşgücünün Donanımlı Yetişmesine Katkı Sağlıyor... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.