Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

ARES International’de tek adres Tırsan’ı tercih etti

Güncelleme :30.08.2017

 ARES International Transport Avrupa`da gücünü Tırsan`dan alıyor

 

Türkiyenin lider treyler üreticisi Tırsan, tren yüklemeli özel araçlarıyla Avrupa’da büyüyen firmaların gücüne güç katıyor. Intermodal taşımacılığın öncü firmalarından Ares International Transport, 35 Tırsan aracını daha filosuna kattı. Ares International Transport Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Engin Kırcı ‘Tırsan Türkiye’de olduğu gibi Avrupa’da da güçlü firma, bu güç bize güven veriyor’ dedi.

 Intermodal taşımacılıkta fark yaratan Tırsan`dan 35 adetlik filo 

 Uluslararası Intermodal taşımacılık deneyimi ile sektöre liderlik eden Tırsan, Intermodal taşımacılıkta öne çıkan Ares International Transport`a güç katmaya devam ediyor. Intermodal taşımacılık için özel olarak geliştirilen, 25 adedi Tırsan Tren Yüklemeli Mega Treyler ve 10 adedi Talson Tren Yüklemeli Mega`dan oluşan toplam 35 araç, Daf- Tırsan’ın Hadımköy lokasyonunda yapılan törenle Daf –Tırsan Satış Yöneticisi Özgür Ayçiçek tarafından Ares International Transport Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili  Engin Kırcı’ya teslim edildi. 

 Tırsan ile olan işbirliğimiz sayesinde uluslararası standartlarda hizmetler geliştirdik

 Ares International Transport Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili  Engin Kırcı teslimat töreninde yaptığı konuşmada, intermodal taşımacılığa özel, uluslararası standartlarda hizmetler geliştirdiklerini söyledi. Verdikleri hizmet kalitesi ile fark yaratan bir firma konumuna geldiklerini aktaran Kırcı, Tırsan kalitesinin bu başarıda kendilerine büyük katkı sağladığını ifade etti. Kırcı, “Uluslararası taşımacılık hizmeti veriyoruz, standartlarınızın da buna uygun olması gerekiyor. Ares International Transport,Tırsan ile devam işbirliği sonucunda tüm hizmetlerde bu standartları yakalayan firma olmuştur.

Ürün kalitesinden öte Tırsan’a Güven

Kırcı sözlerine şöyle devam etti : "Tırsan Türkiye’de olduğu gibi Avrupa’da da güçlü bir marka. Uluslararası alanda verdikleri satış sonrası hizmetleri ile de hep arkamızda durduklarını görmek bize güven veriyor. Tırsan ürünlerinin kalitesini ve avantajlarını anlatmaya gerek yok. Sağlamlığı, geniş iç hacmi, sunduğu güvenlik ve verimliliği ile rakiplerinden hep önde olan bir marka” dedi.  

Intermodal taşımacılığın bütün gereklilikleri Tırsan Perdeli Mega’da

 Ares International Transport’un tercihi olan Tırsan Perdeli Mega, intermodal taşımacılığın bütün gerekliliklerini yerine getiriyor.Ekstra sağlamlık için 2 x 2 adet Tren Vinç Bağlantı noktası ile Tren Yükleme için özel tasarlanan dingil hava yastıkları bulunuyor. Sistem, "e-f-g-i" vagon tipleri ve P400 tünel tiplerine uyumlu olarak tasarlanmıştır.KTL kaplı şasisi ve tüm çelik komponentleri paslanmaya karşı 10 yıl garanti altında olan Tırsan Perdeli Mega, tamponundan ön ve yan panellerine kadar dayanıklılığı arttırıcı detaylarla donatıldı.Tren Yükleme Sistemi opsiyonu sayesinde filo yönetiminde esnekliği arttırmak üzere geliştirildi. 

 Tırsan Perdeli Mega hidrolik çatı kaldırma sistemi sayesinde farklı iç net opsiyonları ile hızlı yükleme ve boşaltma kolaylığı sunuyor. Yükün emniyetli şekilde taşınabilmesi için, televre üzerindeki her biri 2,5 ton kapasiteli toplam 236 farklı noktadan bağlantı yapmaya olanak sağlayan K-fix yük güvenlik sistemine ve Code XL yük güvenlik sertifikasına sahip. 7,2 ton forklift aks yüküne dayanıklı tabanı ile de operasyonal esneklik sağlıyor. 

 Talson Tren Yüklemeli Mega Intermodal taşımacılıkta daha fazla kapasite ve daha fazla avantaj sağlıyor

 Ares International Transport’un filosuna kattığı 10 adet Talson Tren Yüklemeli Mega’nın ise üzerinde 10 binden fazla yük sabitleme ve askı çubuğu takılabilecek slot bulunan Talfix® paneller mevcut. Bu paneller yük sabitleme sistemi ve  çift kat  olarak da kullanılabiliyor. Talson’un kendinden destekli üst yapısı ve kataforez kaplamalı (KTL) hafif şasisi daha fazla yükleme kapasitesi sağlarken, en zorlu koşullarda dahi sağlamlık ve güvenilirliği ile öne çıkıyor. Talson Kutu, değerli kargoların taşınmasında gerekli güvenlik özellikleri ile de alıcıların ilgisini çekiyor.  Talson Tren Yüklemeli Mega treylerler, Tren Yükleme Sistemi opsiyonu sayesinde lojistik firmalarına intermodal taşımacılıkta avantaj sağlıyor.  

Bu haber 3190 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Mercedes-Benz Türk, Teknik Eğitim Merkezlerinde İşgücünün Donanımlı Yetişmesine Katkı Sağlıyor... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.