Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

Kronos Energy Akaryakıt Dışı Gelirler için Yatırımına Devam Ediyor

Güncelleme :14.02.2018

Nescafe’nin özel üreticisi olan Drinkmaster ile yollarını birleştiren Kronos Energy, petrol sektöründe akaryakıt dışı gelirler için büyük bir yatırıma imza atmış oldu.

 Kronos Energy ailesinin, Akaryakıt Dışı Gelirler Satış Müdürü Aytuğ Birnalkeser ve Ürün Geliştirme Müdürü Zeynep Muş  ile sektöre yönelik ve Kronos Energy’nin yeni yatırımları hakkında söyleşide bulunduk.

Kronos Energy ailesinin hazır kahve – hazır çay ürünlerinde Drinkcup markasını kurarak akaryakıt dışı gelirlerin en önemli noktalarından biri olan çay – kahve sektörüne hızlı bir giriş yaptığını daha önce duyurmuştuk. Şimdi ise, uluslararası bir marka olan Nescafe’nin özel üreticisi olan Drinkmaster ile yollarını birleştiren Kronos Energy, petrol sektöründe akaryakıt dışı gelirler için büyük bir yatırıma imza atmış oldu.

Nescafe kullan – at projesinde üretilen ürünlerin distribütörlüğü ile Türkiye – Ortadoğu’da yetkili olduğumuz Nescafe Gold, Nescafe Latte, Nescafe Cappuccino ürünleri sektörümüze yeni bir ivme getireceğine inancımız tamdır. Bu ürünlerin üretimi tamamen İngiltere menşeili olup, sağlık kodeksine uygunluğu ile kullanıma hazır bir halde temin etmekteyiz. Türkiye genelinde 38 adet bayi teşkilatımızla, kuvvetli satış ağımız ile stok tutarak Türkiye’de ki akaryakıt – gaz istasyonlarına bu hizmet vermekteyiz.

Türkiye genelinde 200’ü aşkın Nescafe kurulumu ile Nescafe kullan – at projesi akaryakıt istasyonların tercihi haline gelmiştir. Türkiye deki birçok akaryakıt dağıtım şirketlerimiz ile kurumsal düzeyde Nescafe kurulumlarımızı gerçekleştirmeye devam ediyoruz.  Her geçen gün artan talep karşısında ise kurumsal altyapı ve 38 adet Türkiye geneli bayi ağımız ile tüm illerimizde ki akaryakıt – gaz istasyonlarımıza hizmet veriyoruz. 

Nescafe kullan – at projesinde özel üretilmiş Nescafe ürünlerimizi, diğer makine ürünlerine göre birçok avantajı bulunmaktadır.  Başlıca ürün özellikleri ve avantajlarından bahsetmek gerekirse;

Standart haline getirilmiş her bardakta aynı yüksek kalitede lezzet bulunmaktadır.

Kimyasal madde kullanılmamaktadır.

Türk gıda kondeksine uygundur.

AB standartlarına uygun üretim yapılmaktadır.

Sabit ve yüksek gelir elde etme olanağı bulunmaktadır.

İş gücünün azalması sağlanmaktadır. Zaman ve yerden tasarruf elde edilmektedir.

Pratik ve hijyenli kullanıma sahiptir.

Makinelerde oluşan teknik arızalarda ki servis, zaman kaybı vb. yaşanmamaktadır.

Makine haznesinde oluşabilecek uzun kahve ve süt tozu bulundurmada ki bakteri üretimi olmamaktadır.

Makine’ye yapılan büyük ve geri kazancı uzun sürecek bir yatırım yerine ekonomik ve sürekli kazanç imkanı sağlamaktadır. 

 ‘’#işimizdetatvar ’’ sloganı ile yola çıktığımız tüm Nescafe ürünlerimizi , akaryakıt sektörün de ki iş ortaklarımızın ihtiyaç – taleplerine göre SEC kurallarına uygun olarak projelendirdiğimiz Nescafe ürünlerimiz corner  noktaları oluşturularak hizmet vermekteyiz.

Ürün geliştirme müdürü Zeynep Muş yaptığı açıklamada, Kronos Energy firması olarak akaryakıt istasyonlarımıza yönelik özel projeler ve yeni ürünler hakkında çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir.   Yerel ve Uluslararası bilinirliği olan markalar ile senkronize yürütülen projeler doğrultusunda geliştirilen yeni ürünlerimiz sektörde fark yaratmaya devam edecektir. Sektörümüze çok yakın zamanda yazlık içecek ürünler ve çocuklarımıza yönelik uluslararası belgeler ile SEC ve hijyen unsurları olan birçok markayı sektörümüzün hizmetine sunacağız; dedi. Ayrıca, Zeynep Muş yaptığı açıklamada ürünler konusunda çok seçici davranıldığı, akaryakıt dışı gelirler tarafından bakıldığında akaryakıt istasyonlarının da bu ürünler sayesinde fark yaratacak bir ivme kazanması kaçınılmaz olduğunu sözlerine ekledi. 

Bu haber 3781 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
BİM 18. GES Yatırımını Devreye Aldı ... 24.04.2024
Avrupa Parlamentosu, Enerji Şartı Anlaşması'ndan çıkılmasını onayladı... 24.04.2024
TREDER depremzede öğrencilere akıl ve zeka oyunları dağıttı... 24.04.2024
Mercedes-Benz Türk, Endüstri 4.0 Teknolojileri ile Standartları Aşıyor!... 24.04.2024
Uludağ Enerji 23 Nisan’ı afet bölgesindeki çocuklarla kutladı ... 24.04.2024
Iveco Group’un yeni CEO’su Olof Persson Temmuz 2024’te görevde... 24.04.2024
Tüpraş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı 12. Kez Düzenlediği Çocuk Şenliği ile Kutladı... 24.04.2024
SEDAŞlı çocuklar 23 Nisan’ı coşkuyla kutladı... 24.04.2024
Aytemiz Kayseri Bayileri, 23 Nisan'da Engelli Çocuklar İçin Özel Bir Etkinlik Düzenledi... 24.04.2024
Çin, petrol ve doğal gazda ‘rezerv zengini’... 24.04.2024
Türkiye'de elektrikli araç satışları 2023'te 8 kattan fazla arttı... 24.04.2024
ICCI Fuarı’nda enerji sektörüne yenilenebilir enerji müjdesi... 24.04.2024
Rosatom’dan bilim insanları, onkolojik ve fonksiyonel hastalıkların teşhis ve tedavisine yönelik yeni bir teknoloji geliştirdi... 24.04.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.