Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

Alpet’in yeni rotası Rize oldu

Güncelleme :15.08.2018

Akaryakıt sektöründe yükselişini sürdüren Alpet, yeni istasyonunu Rize’de açtı. Eskiçırak Petrol bünyesinde faaliyete geçen Alpet istasyonu, Rizelilere ve Rize’den yolu geçenlere hizmet verecek.

2018 yılı büyüme hedeflerine ulaşmak adına çalışmalarına hız kesmeden devam eden Alpet, yeni bayi yatırımını Rize’de gerçekleştirdi. Alpet Rize Eskiçırak Petrol istasyonu; Alpet CEO’su Ali Murat Yeşilyurt, Alpet Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kemal Uludağ, Alpet Operasyonlar ve Tesislerden Sorumlu Cem Sakarya, Alpet üst yönetimi ve Alpet’in tüm Türkiye’deki saha ve bölge müdürlerinin katılımıyla düzenlenen tören ile açıldı.


Açılışa, Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz, Pazar Kaymakamı Hamza Özbilgi, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Rize Baro Başkanı Mehmet Çırakoğlu, Ardeşen Ticaret Odası Başkanı İsmail Kuyumcu, Rize Ziraat Odası Başkanı Nevzat Paliç ile Ardeşen, Fındıklı ve Pazar Siyasi İlçe Başkanları da katılım sağladı.


Alpet, Karadeniz Bölgesi’nde büyümesini sürdürecek


Düzenlenen törende açılış konuşmasını yapan Alpet CEO’su Ali Murat Yeşilyurt, ‘‘Alpet olarak Türkiye’nin birçok bölgesinde büyüme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Karadeniz de bizim özellikle önem verdiğimiz bölgelerin başında geliyor. Petrol istasyonu konusunda deneyimli şirketlerden biri olan Eskiçırak Petrol ile çıktığımız bu yolculukta ortak hedefimiz; Alpet’in temelini oluşturan müşteri memnuniyetine dayalı hizmetlerimizi Rizelilerle buluşturmak. Eskiçırak Ailesi ile birlikte karşılıklı değer yaratmak ve iş birliğimizi sürdürülebilir kılmak da hedeflerimiz arasında yer alıyor’’ dedi.


Bugüne kadar kazanılan tüm başarıların arkasında, bayilerin özveriyle sergilediği büyük bir emeğin var olduğunu belirten Yeşilyurt; Karadeniz Bölgesi’nde Alpet istasyon ağını genişletmek için çalışmalarını sürdüreceklerini vurguladı.
 

 

Bu haber 3368 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.