Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

Kadoil bayileriniden geleneksel Odessa çıkartması

Güncelleme :21.09.2018

Kadoil Akaryakıt Dışı Satışlar Müdürü Hakan Taşel;  Bizim için artık geleneksel hale gelen madeni yağlar gezilerimizin ekibimiz ve bayilerimiz üzerindeki olumlu etkisini tecrübe etmek bir sonraki gezimizi dört gözle beklememize vesile oluyor.
 

Kadoil, gerçekleştirdiği madeni yağ kampanyasında başarı gösteren bayilerini 7 – 10 Eylül tarihlerinde  Ukrayna’nın Karadeniz kıyısındaki turizm şehri Odessa’da ağırladı..


Kadoil Akaryakıt Dışı Satışlar Müdürü Hakan Taşel ve Kadoil Bölge Müdürleri bayilere eşlik etti. Kentin birbirinden etkileyici tarihi mekanları ve olağan üstü doğasını görme şansı yakalanan gezi Jetblue firması sponsorluğunda Assol Restoranında gerçekleşen gala yemeği ile son buldu.


Kadoil Akaryakıt Dışı Satışlar Müdürü Hakan Taşel; 
Bizim için artık geleneksel hale gelen madeni yağlar gezilerimizin ekibimiz ve bayilerimiz üzerindeki olumlu etkisini tecrübe etmek bir sonraki gezimizi dört gözle beklememize vesile oluyor. Gerçekleştirdiğimiz yurt dışı organizasyonları ile bayilerimizin arasındaki dostluk pekişirken, nasıl büyük bir ailenin parçası olduğumuzun gururunu yaşıyoruz. Kadoil ailesine yeni katılan bayilerimiz ve bizler samimiyetle kurulan ilişkilerin kıymetini bir kez daha gözlemlemiş oluyoruz. Organizasyon boyunca bayilerimizden bir sonraki seyahat programı ile ilgili soruların gelmesi de doğru yolda olduğumuzu ispatlar nitelikte. Kadoil Akaryakıt Dışı Satışların organize ettiği yurt dışı gezilerimizi yeni yılda da yüksek katılım ile devam ettireceğiz.


Güzel havaların son demlerinin yaşandığı Eylül  ayında şehrin keyfini süren katılımcılar,  İstanbul Park’ı gezmenin yanı sıra ,  ‘Katakomp’ ismiyle bilinen 70 metre derinliğinde ve 200 KM uzunluğundaki meşhur yeraltı şehri ve labirentlerini de gezmeyi ihmal etmediler.


Bayi Görüşleri;


Kenan EMEKÇİ  (Kocaeli – JETBLUE Kimya San.Ve Tic. Ltd. Şti.): Kadoil Ekibinin verimli ve profesyonel çalışmaları sonucu organize olan bu gezi için emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bayilerin ve Kadoil çalışanlarının sıcaklıkları sayesinde hiç yalnızlık çekmedim. Artık gelenekselleşen bu geziler sonrasında bende kendimi Kadoil ailesinin bir ferdi olarak hissediyorum. Her sene çıtayı daha da yükselttiğimiz işbirliğimizin devamı dilerim.


Mehmet Coşkun  (Kırıklareli –
Özpet Petrol): Kadoil organizasyonlarının müdavimi olmuş bir bayi olarak yine muhteşem bir geziye imza atıldığını söyleyebilirim. Akaryakıt Dışı Gelirler Müdürü Hakan Taşel ve ekibinin bu başarılı organizasyonda payı çok büyük. Bütün gezilerde her şey en ufak ayrıntıya kadar düşünülüyor. Organizasyon boyunca bütün bayiler uzun soluklu dostluklara adım atıyorlar o nedenle bu gezilerin devamını dilerim.


İsmail Eryılmaz  (Ankara  – 
Yenikent Petrol): Gerçekleştirmiş olduğunuz madeni yağ gezisi için bütün Kadoil ailesine çok teşekkür ederim. Ben ilk kez katılıyorum ve sonraki organizasyonlara katılabilmek için aynı satış başarısını yakalayacağımdan kimsenin süphesi olmasın.


Bilgin ÇAĞLAROĞLU  (İzmir –
Akpet Akaryakıt):  Kadoil gibi profesyonel bir şirkete yakışan bir gezi  oldu. Yemekler için seçilmiş restoranlar çok kaliteliydi. Her şey çok organize ve hızlıydı. İyi ki bu ailenin bir üyesiyim. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Bu haber 7921 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Şarjagel ve LenaCars'ın İletişim Ajansı Motto İletişim Danışmanlığı Oldu!... 18.03.2024
PÜİS Ege Bölge Başkanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ile bir araya geldi... 18.03.2024
Anadolu Isuzu Çocukları Kitaplarla Buluşturmaya Devam Ediyor... 18.03.2024
Green Holding, Türkiye’yi Formula 1 Yarışlarıyla Buluşturmak için Hazırlanıyor... 18.03.2024
VOLTRUN, Türkiye’nin En Hızlı Şarj Ünitesi BOOST-E kurulumunu gerçekleştirdi... 18.03.2024
Schneider Electric, 7. IEEE Türkiye Power & Energy Society Kampı’nda Sürdürülebilirlik Odaklı Çözümleri Paylaştı... 18.03.2024
Enerjide verimlilik artırıcı projeler için başvurular 15 Nisan'da başlıyor... 18.03.2024
Küresel gaz üretiminin 2050 yılına kadar %32 artması bekleniyor... 18.03.2024
SOCAR Türkiye, Türkiye'deki 15 yıllık enerjisini yeni yatırımlarla geleceğe taşıyacak... 18.03.2024
3038DWT Kapasiteli Oil Chemical Tanker Gemisini Bünyesine Kattı, Yatırıma Devam Dedi!... 18.03.2024
İGA İstanbul Havalimanı, 5 yılda dördüncü kez “Yılın Havalimanı” seçildi... 18.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.