Haber Ekonomi


Haberler > Ekipman Başlıkları

İnterpet 2020 bayi eğitimini yaptı

Güncelleme :31.03.2020

 İnterpet’in 28 Şubat tarihinde tüm bayilerinin katılımıyla gerçekleştirdiği bayi pasaport eğitiminde tüm bayiler ile birebir sorunları, saha uygulamaları ve Seç-G kuralları hakkında görüşüldü.

28 Şubat tarihinde bir tam gün olarak gerçekleştirilen bayi pasaport eğitiminde tüm bayiler ile birebir sorunları, saha uygulamaları ve Seç-G kuralları hakkında görüşüldü. Eğitim sunumuna Genel Müdür Tüten Aluç’un konuşması ile başlandı.

Eğitim İNTERPET’in ana eğitim/konferans  salonunda gerçekleştirilmiş olup eğitimi Kalite ve SEÇ-G Müdürü olan Demet Dura tarafından verilmiştir. Eğitimde değinilen konular ise şu şekildedir: ay bazında İNTERPET’ in kalite ve seç anlamında yapmış olduğu iyileştirmeler ve yaşanılan sorunlar aktarıldı. 2020 yılı hedeflerinden bahsedildi. Akabinde dağıtım şirketlerinin temsilcilerinden kendi çalışma şekilleri dinlenildi ve yaşanan sıkıntılar dile getirildi. Bayilik ve bayii olma şartları ve dağıtım şirketlerinin sahalarında çalışabilmek için pasaport sistemleri aktarıldı.  2020 Haziran ayında olacak dönüşüm zamanında yaşanılması muhtemel sorunlarla ilgili olarak tek tek konuşuldu. Eğitimin ikinci yarısında kapalı alan, yüksekte çalışma, sıcak çalışma, LOTO, yangın, acil durumlar ve önlemleri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Kapanış kısmına geçmeden ilkyardım ile ilgili bilgilendirmeyi Oksijen İlkyardım Merkezi eğitmenleri ile gerçekleştirildi.

Eğitimin kapanış kısmında Bayi ve çalışanlara ödülleri takdim edildi. SEÇ Kültürüne en hızlı uyum sağlayan PETRO-VAN firmasına ve SEÇ Uygulamalarında göstermiş oldukları başarılardan dolayı AKPOM firmasına ödülleri verilirken ayrıca  Sağlık, Emniyet, Çevre, Kalite Süreklilik ödülü Tanknology ekibinden Kaan Öney ve Çağdaş İtek‘e,  en iyi SEÇ Uygulaması için Interpet personellerinden Kadir Dağhan’a,  Meslekte başarı ödülü ise Veli Şahin Yılmaz’a takdim edildi. 

 

Bu haber 5859 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Aytemiz’den Motosiklet Kullanıcılarına Yönelik “Bir Kural, 1 Ömür” eylem planına destek... 13.03.2025
2030'a doğru Türkiye'nin gaz ihtiyacının yüzde 30'u Sakarya'dan gelecek... 13.03.2025
Shell&Turcas’tan motorsiklet sürücülerine “bir kural bir ömür“ kampanyası... 13.03.2025
Alışan Lojistik ADR’ye Uygun Ekipman Yatırımlarını Yaparak Filosunu Büyütmeyi Sürdürüyor... 13.03.2025
Scania’nın Ekonomik ve Güvenli Sürüş Eğitimleri Devam Ediyor... 13.03.2025
İşletmeler, enerji maliyetlerini yenilikçi teknolojiler ile düşürüyor... 13.03.2025
Eksim Enerji’den 56 MW’lık Yeni Türbin Yatırımı!... 13.03.2025
Castrol Ford Team Türkiye, Sezonu Ege Rallisi İle Açıyor... 13.03.2025
CK Enerji Boğaziçi Elektrik Aracılığı İle Yenilenebilir Enerji Sertifikasını Yeniledi... 13.03.2025
Opet, kaskıyla gelen motosiklet sürücülerine indirim kampanyası başlattı... 13.03.2025
Bakan Bayraktar, “Petrol ve doğal gaz arama çalışmalarında yeni bir döneme girildi”... 13.03.2025
Škoda Deneyim Akademisi’ne Stevie Awards’tan Üç Ödül... 13.03.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.