Haberler > Ekipman Başlıkları
İnterpet 2020 bayi eğitimini yaptı Güncelleme :31.03.2020 İnterpet’in 28 Şubat tarihinde tüm bayilerinin katılımıyla gerçekleştirdiği bayi pasaport eğitiminde tüm bayiler ile birebir sorunları, saha uygulamaları ve Seç-G kuralları hakkında görüşüldü.
28 Şubat tarihinde bir tam gün olarak gerçekleştirilen bayi pasaport eğitiminde tüm bayiler ile birebir sorunları, saha uygulamaları ve Seç-G kuralları hakkında görüşüldü. Eğitim sunumuna Genel Müdür Tüten Aluç’un konuşması ile başlandı.
Eğitim İNTERPET’in ana eğitim/konferans salonunda gerçekleştirilmiş olup eğitimi Kalite ve SEÇ-G Müdürü olan Demet Dura tarafından verilmiştir. Eğitimde değinilen konular ise şu şekildedir: ay bazında İNTERPET’ in kalite ve seç anlamında yapmış olduğu iyileştirmeler ve yaşanılan sorunlar aktarıldı. 2020 yılı hedeflerinden bahsedildi. Akabinde dağıtım şirketlerinin temsilcilerinden kendi çalışma şekilleri dinlenildi ve yaşanan sıkıntılar dile getirildi. Bayilik ve bayii olma şartları ve dağıtım şirketlerinin sahalarında çalışabilmek için pasaport sistemleri aktarıldı. 2020 Haziran ayında olacak dönüşüm zamanında yaşanılması muhtemel sorunlarla ilgili olarak tek tek konuşuldu. Eğitimin ikinci yarısında kapalı alan, yüksekte çalışma, sıcak çalışma, LOTO, yangın, acil durumlar ve önlemleri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Kapanış kısmına geçmeden ilkyardım ile ilgili bilgilendirmeyi Oksijen İlkyardım Merkezi eğitmenleri ile gerçekleştirildi.
Eğitimin kapanış kısmında Bayi ve çalışanlara ödülleri takdim edildi. SEÇ Kültürüne en hızlı uyum sağlayan PETRO-VAN firmasına ve SEÇ Uygulamalarında göstermiş oldukları başarılardan dolayı AKPOM firmasına ödülleri verilirken ayrıca Sağlık, Emniyet, Çevre, Kalite Süreklilik ödülü Tanknology ekibinden Kaan Öney ve Çağdaş İtek‘e, en iyi SEÇ Uygulaması için Interpet personellerinden Kadir Dağhan’a, Meslekte başarı ödülü ise Veli Şahin Yılmaz’a takdim edildi.

Bu haber 5859 kere okunmuştur.
|
|