Haber Ekonomi


Haberler > Ekipman Başlıkları

BP 2020 Müteahhit Ödülleri Kapsamında İlk Defa Verilen ‘’2020 Yenilikçi Müteahhit’’ Ödülünü TORA Aldı!

Güncelleme :09.02.2021

 Bu yıl beşincisi gerçekleştirilen BP 2020 Müteahhit Ödülleri kapsamında ilk defa verilen  ‘’2020 Yenilikçi Müteahhit’’ ödül törenine; BP Ülke Müdürü, Yatırımlar Müdürü, Mühendislik Müdürü ve SEÇ Müdürü katılım sağladılar.

TORA, teknoloji başta olmak üzere her zaman tüm alanlarda yenilikçi olma misyonunu sürekli somut hedefler ile belirlemiştir. SEÇ konusunda yenilikçi ve önce olma misyonunu BP’nin 2020 Yenilikçilik Ödülleri kapsamında da kendini göstererek ilk defa verilen ‘’2020 Yenilikçi Müteahhit’’ ödülünü alan TORA oldu! Bu yıl beşincisi gerçekleştirilen ödül törenine TORA, sektörümüzün diğer müteahhitleri ile beraber katılmıştır. Törende BP Ülke Müdürü, Yatırımlar Müdürü, Mühendislik Müdürü ve SEÇ Müdürü birer kısa konuşma yapmışlardır. Arkasından SEÇ ile alakalı 10 ödül sahiplerine takdim edilmiştir. TORA Yönetim Kurulu Üyesi Özgün Mutlu’nun aldığı ödül plaketi sonrası Kalite ve SEÇ Müdürü Anıl Erdinç Tüfekçi de projeyi anlatan kısa bir konuşma yapmıştır. 

Uzaktan Denetleme Sistemi (RAS – Remote Monitoring System)

Pandemi süreci nedeniyle ilk defa online olarak yapılan ödül töreninde TORA 2020 içinde hayata geçirdiği Uzaktan Denetleme Sistemi (RAS – Remote Monitoring System) ile SEÇ alanında yenilikçilik ödülüne layık görülmüştür. TORA Ar-GE departmanı tarafından gerçekleştirilen ve ilk uygulamaları bakım ekiplerinde denenen sistemde sahadaki birçok faaliyet uzaktan anlık olarak takip edilebilmekte ve yönetilebilmektedir.

Özel tasarım mobil kameralar vasıtasıyla başta SEÇ ve kalite denetimleri olmak üzere Seç ve teknik eğitimler, tatbikatlar, acil durum müdahaleleri ve daha birçok işlemin gerçekleştirilebilmektedir. Akaryakıt sektörü dışından da büyük ilgi uyandıran proje, gelişime çok açıktır. 

Bu uygulama, TORA’nın teknolojik dönüşümde başta IoT olmak üzere birçok alanda başlattığı projelerden biri olarak örnek bir yenilik olmuştur.

Bu haber 3727 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Aytemiz’den Motosiklet Kullanıcılarına Yönelik “Bir Kural, 1 Ömür” eylem planına destek... 13.03.2025
2030'a doğru Türkiye'nin gaz ihtiyacının yüzde 30'u Sakarya'dan gelecek... 13.03.2025
Shell&Turcas’tan motorsiklet sürücülerine “bir kural bir ömür“ kampanyası... 13.03.2025
Alışan Lojistik ADR’ye Uygun Ekipman Yatırımlarını Yaparak Filosunu Büyütmeyi Sürdürüyor... 13.03.2025
Scania’nın Ekonomik ve Güvenli Sürüş Eğitimleri Devam Ediyor... 13.03.2025
İşletmeler, enerji maliyetlerini yenilikçi teknolojiler ile düşürüyor... 13.03.2025
Eksim Enerji’den 56 MW’lık Yeni Türbin Yatırımı!... 13.03.2025
Castrol Ford Team Türkiye, Sezonu Ege Rallisi İle Açıyor... 13.03.2025
CK Enerji Boğaziçi Elektrik Aracılığı İle Yenilenebilir Enerji Sertifikasını Yeniledi... 13.03.2025
Opet, kaskıyla gelen motosiklet sürücülerine indirim kampanyası başlattı... 13.03.2025
Bakan Bayraktar, “Petrol ve doğal gaz arama çalışmalarında yeni bir döneme girildi”... 13.03.2025
Škoda Deneyim Akademisi’ne Stevie Awards’tan Üç Ödül... 13.03.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.