Haber Ekonomi


Haberler > Ekipman Başlıkları

Pompa aksesuarlarında Husky-Tekser işbirliği büyüyor

Güncelleme :05.10.2012

*Türkiye ve bölge ülkelerinde akaryakıt, LPG ve CNG istasyonlarına ekipman tedariği, mühendislik ve satış sonrası hizmetlerini tek çatı altında birleştirerek anahtar teslim çözümler sunan Tekser, pompa aksesuarlarında Husky ile altı yıldır süre gelen işbirliğini her geçen gün arttırmakta.

       Dünya’nın önde gelen akaryakıt pompa aksesuarı üreticisi olan Husky ile Tekser’in altı yılı aşkın süredir devam eden işbirliği her geçen gün hız kazanarak devam ediyor. Akaryakıt pompaları için yüksek kalitede tabancalar, mafsallar, breakawayler ve çeşitli aksesuarların üreticisi olan Husky 60 yıldır, sürekli kendini geliştirerek üretimine devam ediyor. 

Türkiye ve bölge ülkelerinde akaryakıt, LPG ve CNG istasyonlarına ekipman tedariği, mühendislik ve satışsonrası hizmetlerini tek çatı altında birleştirerek anahtar teslim çözüm sunan Tekser’in satın alma ve lojistik müdürü Sercan Erten konuyla ilgili olarak, Tekser’in, Husky firması ile işbirliğine başladığı ilk günden itibaren ilişkilerinin sürekli geliştiğini belirtti. “Husky ile Tekser’in ilişkisi, tedarikçi – distribütör ilişkisinin çok ilerisinde. Husky, 60 yıllık tecrübesi ve belirli bir alana odaklı biçimde çalışmanın getirdiği avantajlar ile sektörün genel ihtiyaçlarını karşılamanın dışında, lokal gereksinimleri de gerekli direktifler dahilinde karşılamak konusunda oldukça başarılı. Özellikle, Tekser olarak müşterilerimize sağladığımız tüm ürünlerin, ilgili sertifikaya sahip olması bizim için olmazsa olmaz. Husky’nin de Türkiye pazarında sunduğumuz tüm ürünlerinin ATEX direktifine harfiyen uygun olarak üretiyor olması çok önemli. Bunun yanında Husky, ürünlerindeki tüm bileşenlerini ve bunların montajını Missouri / Amerika’da bulunan tesisinde yapmakta. Dolayısı ile ürettikleri en ufak komponentin bile kendi kontrollerinde üretilmesi, bize Husky ürünlerini müşterilerimize güvenle sunabilme imkanı veriyor. 

Husky’nin sürekli gelişim içinde olan bir firma olduğunu belirten Sercan Erten ”Özellikle son olarak piyasaya sundukları ve “Combo” adını verdikleri ürün sayesinde, mafsal ve breakaway’i tek parça olarak temin etmek mümkün. Bu sayede dispenser ve tabanca arasında çok daha az bağlantı noktası olacak ve kaçak noktaları elimine edilmiş olacak. Ayrıca bu sistemdeki breakaway’in tekrar monte edilebilir özellikte olması da ayrı bir avantaj.”

Tekser olarak hem ürün hem de hizmetlerimizde, kalite standartlarımızı korumaya devam edeceğiz. En küçük komponente kadar dikkat ettiğimiz bu husus, sarf malzemesi olarak adlandırdığımız bu ürünler için de her zaman geçerli olacaktır.

 

 

 

 

 

Bu haber 6098 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Aytemiz’den Motosiklet Kullanıcılarına Yönelik “Bir Kural, 1 Ömür” eylem planına destek... 13.03.2025
2030'a doğru Türkiye'nin gaz ihtiyacının yüzde 30'u Sakarya'dan gelecek... 13.03.2025
Shell&Turcas’tan motorsiklet sürücülerine “bir kural bir ömür“ kampanyası... 13.03.2025
Alışan Lojistik ADR’ye Uygun Ekipman Yatırımlarını Yaparak Filosunu Büyütmeyi Sürdürüyor... 13.03.2025
Scania’nın Ekonomik ve Güvenli Sürüş Eğitimleri Devam Ediyor... 13.03.2025
İşletmeler, enerji maliyetlerini yenilikçi teknolojiler ile düşürüyor... 13.03.2025
Eksim Enerji’den 56 MW’lık Yeni Türbin Yatırımı!... 13.03.2025
Castrol Ford Team Türkiye, Sezonu Ege Rallisi İle Açıyor... 13.03.2025
CK Enerji Boğaziçi Elektrik Aracılığı İle Yenilenebilir Enerji Sertifikasını Yeniledi... 13.03.2025
Opet, kaskıyla gelen motosiklet sürücülerine indirim kampanyası başlattı... 13.03.2025
Bakan Bayraktar, “Petrol ve doğal gaz arama çalışmalarında yeni bir döneme girildi”... 13.03.2025
Škoda Deneyim Akademisi’ne Stevie Awards’tan Üç Ödül... 13.03.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.