Haber Ekonomi


Haberler > Ekipman Başlıkları

Tekser, Teknik Çözümleriyle Buhar Geri Dönüşüm Sistemlerine Hazır

Güncelleme :15.04.2021

Tekser akaryakıt EN 16321 ve benzin ve naftanın depolanması ve dağıltılmasından kaynaklı uçucu organik bileşik emisyonlarının kontrolü yönetmeliği doğrultusunda tüm gereklilikleri yerine getiren sistemleri 2021 başı itibariyle uygulamaya ve müşterilerinin hizmetine sunmaya başlamıştır.  

25 yıllık deneyimiyle Tekser Akaryakıt EN 16321 standartlarında buhar geri dönüşüm sistemlerini müşterilerinin hizmetine sunuyor.

Bilindiği üzere ülkemizde de kullanımı zorunlu hale gelen buhar geri dönüş sistemleri akaryakıt pompalarının benzin hatlarında kullanılmakta. İstasyona gelen aracın deposuna benzin dolumuyla birlikte çalışmaya başlayan ex-proof (patlayıcı önlemli) motorlar ve monitorleme yazılımı sistemin en önemli komponentleri listesinde yer almakta. Sisteme, motor ve monitorlemenin yanı sıra selenoid valfler, gaz metreleri, flexible bağlantı parçaları, sistem verimlilik yazılımı, buhar geri dönüşümlü hortum ve tabanca seti eşlik etmekte. 

Tekser akaryakıt EN 16321 ve benzin ve naftanın depolanması ve dağıltılmasından kaynaklı uçucu organik bileşik emisyonlarının kontrolü yönetmeliği doğrultusunda tüm gereklilikleri yerine getiren sistemleri 2021 başı itibariyle uygulamaya ve müşterilerinin hizmetine sunmaya başlamıştır.  

Bu haber 3763 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Aytemiz’den Motosiklet Kullanıcılarına Yönelik “Bir Kural, 1 Ömür” eylem planına destek... 13.03.2025
2030'a doğru Türkiye'nin gaz ihtiyacının yüzde 30'u Sakarya'dan gelecek... 13.03.2025
Shell&Turcas’tan motorsiklet sürücülerine “bir kural bir ömür“ kampanyası... 13.03.2025
Alışan Lojistik ADR’ye Uygun Ekipman Yatırımlarını Yaparak Filosunu Büyütmeyi Sürdürüyor... 13.03.2025
Scania’nın Ekonomik ve Güvenli Sürüş Eğitimleri Devam Ediyor... 13.03.2025
İşletmeler, enerji maliyetlerini yenilikçi teknolojiler ile düşürüyor... 13.03.2025
Eksim Enerji’den 56 MW’lık Yeni Türbin Yatırımı!... 13.03.2025
Castrol Ford Team Türkiye, Sezonu Ege Rallisi İle Açıyor... 13.03.2025
CK Enerji Boğaziçi Elektrik Aracılığı İle Yenilenebilir Enerji Sertifikasını Yeniledi... 13.03.2025
Opet, kaskıyla gelen motosiklet sürücülerine indirim kampanyası başlattı... 13.03.2025
Bakan Bayraktar, “Petrol ve doğal gaz arama çalışmalarında yeni bir döneme girildi”... 13.03.2025
Škoda Deneyim Akademisi’ne Stevie Awards’tan Üç Ödül... 13.03.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.