Haber Ekonomi


Haberler > Elektrik Başlıkları

SEDAŞ, Sıfır Atık ile Geleceğe Sahip Çıkmaya Çağırdı

Güncelleme :25.10.2021

 SEDAŞ’ın toplumsal bilinci artırmayı hedeflediği “Tuvalimiz Trafolar” projesinde bu defa plastik atıklar ve iklim krizine dikkat çekildi. 24 Ekim Uluslararası İklim Eylem Günü’nde, Düzce merkezde bulunan bir trafo, SEDAŞ tarafından sıfır atık mesajıyla boyandı.

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ), son dönemde dünya gündemine oturan iklim kriziyle ilgili çağrı yaptı. Tuvalimiz Trafolar projesi kapsamında, Düzce’de 24 Ekim Uluslararası İklim Eylem Günü’ne özel trafo boyaması gerçekleştirildi. 

Şehir merkezindeki müşterilerin enerji ihtiyacını karşılayan trafoya “Sıfır Atık ile Geleceğine Sahip Çık” mesajı yazıldı. Tuvalimiz Trafolar projesiyle hayvan hakları ile iş sağlığı ve güvenliğinden sonra plastik atıklara vurgu yapılarak iklim değişikliğine karşı toplumsal farkındalığın artırılması hedeflendi. 

“İklim krizine karşı harekete geçmeye davet ediyoruz”

SEDAŞ İnsan Kaynakları ve Kurumsal Yetkinlikler Direktörü Sinem Yorulmaz, Tuvalimiz Trafolar projesiyle toplumu yakından ilgilendiren konulara dikkat çektiklerini belirterek şunları söyledi; “Kocaeli ve Sakarya’dan sonra Tuvalimiz Trafolar projemize Düzce ile devam ediyoruz. 24 Ekim Uluslararası İklim Eylem Günü gibi böylesi önemli bir tarihte plastik tüketiminin azaltılmasının gerekliliğini anlatmaya çalıştık. Geleceğimize sahip çıkabilmemiz için her geçen gün önemini artıran iklim krizine karşı harekete geçmeye davet ediyoruz. Dünyanın en büyük sürdürülebilirlik inisiyatifi Global Compact üyesi olarak plastik atıklarla mücadele konusunda farkındalık yaratmayı hedefliyoruz”.

Bu haber 1202 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Elektrikli araç satışlarında Togg yıla lider başladı... 10.02.2025
Petrol Ofisi’nden ‘Selim Yuhay ile Yepyeni Maxima Tamirhanem’ projesi... 10.02.2025
Brent petrolün varili 74,86 dolardan işlem görüyor... 10.02.2025
Enerjide acele kamulaştırma kararı... 10.02.2025
Borusan Ventures, enerji depolama projelerinin karlılığını artıran Tyba’ya yatırım yaptı... 10.02.2025
Shell’de yakıtlar TTS ile doluyor, filolar verimliliğe, misafirler lezzete doyuyor... 10.02.2025
TAYSAD’dan 2025 Yılı İçin Kritik Uyarı! ... 10.02.2025
“Türkiye’nin toplam elektrik tüketiminin yüzde 45’ini güneşten karşılayabiliriz”... 10.02.2025
CW Enerji İle Polyteks Arasında 10.4 Milyon Dolarlık GES Sözleşmesi... 10.02.2025
Eşarj, müşterilerine akıllı rota çözümleri ile kesintisiz yolculuk deneyimi sunuyor... 10.02.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.