Haber Ekonomi


Haberler > Madeni Yağ Başlıkları

Yüce Auto’nun, ŠKODA araçları için tercihi 5 yıl daha Castrol

Güncelleme :22.04.2022

 Dünyanın lider madeni yağ markalarından Castrol, Türkiye’deki iş birliklerini geliştirerek sürdürmeye devam ediyor. Yapılan anlaşma kapsamında Yüce Auto, ŠKODA araçları için 5 yıl daha Castrol madeni yağlarını tercih ederek müşterilerine tavsiye edecek. 

Dünyanın önde gelen madeni yağ markalarından Castrol, Türkiye’nin önemli otomotiv distribütörlerinden biri olan Yüce Auto ile iş birliğini 5 yıl daha uzatacak anlaşmayı imzaladı. Bu iş birliği kapsamında Yüce Auto, ŠKODA markalı araçlara, 25 yıldan fazla süredir olduğu gibi yetkili servislerinde Castrol ürünlerini tavsiye edecek.

Yüce Auto ile iş birliklerini 5 yıl daha uzatacak anlaşmayı imzalamaktan dolayı heyecanlı olduklarını belirten Castrol Türkiye, Ukrayna ve Orta Asya Direktörü Ayhan Köksal, “Türkiye çapında 46 yetkili satıcı ve 51 yetkili servis noktasına sahip olan Yüce Auto ile uzun yıllara dayalı bir iş birliğimiz var. Sağlam temellere dayanan çalışma ortaklığımızı geliştirerek 5 yıl daha sürdüreceğiz. ŠKODA gibi her yıl satışını artıran bir markanın satış sonrası servis aşamasında Castrol’e güvenmesi işimizi ne kadar doğru yaptığımızı gösteriyor” dedi.

Yüce Auto Genel Müdürü Zafer Başar ise, “Otomobilin performans, konfor, kullanım ömrü gibi değerlerinin önemli bir bileşeni de motor yağıdır. Uzun yıllardır çözüm ortaklığı gerçekleştirdiğimiz Castrol, markamız ve modellerimize artı bir değer katmaktadır. Bu iş birliğinin uzun yıllar daha sürmesini temenni ederim” şeklinde konuştu.

Bu haber 7079 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Aytemiz’den Motosiklet Kullanıcılarına Yönelik “Bir Kural, 1 Ömür” eylem planına destek... 13.03.2025
2030'a doğru Türkiye'nin gaz ihtiyacının yüzde 30'u Sakarya'dan gelecek... 13.03.2025
Shell&Turcas’tan motorsiklet sürücülerine “bir kural bir ömür“ kampanyası... 13.03.2025
Alışan Lojistik ADR’ye Uygun Ekipman Yatırımlarını Yaparak Filosunu Büyütmeyi Sürdürüyor... 13.03.2025
Scania’nın Ekonomik ve Güvenli Sürüş Eğitimleri Devam Ediyor... 13.03.2025
İşletmeler, enerji maliyetlerini yenilikçi teknolojiler ile düşürüyor... 13.03.2025
Eksim Enerji’den 56 MW’lık Yeni Türbin Yatırımı!... 13.03.2025
Castrol Ford Team Türkiye, Sezonu Ege Rallisi İle Açıyor... 13.03.2025
CK Enerji Boğaziçi Elektrik Aracılığı İle Yenilenebilir Enerji Sertifikasını Yeniledi... 13.03.2025
Opet, kaskıyla gelen motosiklet sürücülerine indirim kampanyası başlattı... 13.03.2025
Bakan Bayraktar, “Petrol ve doğal gaz arama çalışmalarında yeni bir döneme girildi”... 13.03.2025
Škoda Deneyim Akademisi’ne Stevie Awards’tan Üç Ödül... 13.03.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.