Haber Ekonomi


Haberler > Madeni Yağ Başlıkları

Mobil Delvac Ailesi Yenilendi!

Güncelleme :18.08.2023

 Dünyanın önde gelen madeni yağ üreticilerinden Mobil’in en köklü ürün gruplarından Delvac ailesi yenilendi. Tarihi 100 yıla yaklaşan Mobil Delvac ailesi, artık Ultra, Modern ve Legend olmak üzere 3 farklı ürün grubuyla tüm ticari araçlara hizmet verecek. Ağır hizmet araçlarının geleceğinde dizel motorların hala önemli bir role sahip olduğunu söyleyen Mobil Oil Türk A.Ş. Genel Müdürü Münci Bilgiç, “Binek araçlarda yaşanan elektrifikasyon ağır hizmet tarafında daha geriden gelecek. Bizim de Mobil olarak, Delvac motor yağı ürünlerimizin tamamına yakını tüm önemli ticari motor OEM'leri tarafından onaylı veya onların gereksinimlerini karşılıyor. Mobil Delvac ailesi, pek çok pazarda olduğu gibi Türkiye pazarının da en sevilen ürün gruplarından biri. Yeni ürün mimarimizle zaten güçlü olduğumuz Türkiye pazarındaki ağırlığımızı daha da artıracağız” dedi.

Madeni ve sentetik yağ sektöründe en öncü teknolojileri kullanan Mobil Oil Türk A.Ş., Türkiye’de hafif ticari araçlar için özel olarak satışa sunulan ilk madeni yağ ürün grubu olan Delvac ailesini yeniledi. Pazarla uyumlu, müşteriye hitap eden yeni bir mimari ile yenilenen Delvac ailesi, marka bilinirliğini yeniden canlandırarak odak sektör ve kategorilere uygun ürünler geliştirecek.

3 farklı ürün grubu: Ultra, Modern ve Legend!

Mobil’in, 1925 yılında pazara sunduğu Delvac ailesi dünyanın dev otomotiv üreticilerinin fabrika dolum yağı olmasının yanı sıra pek çok markanın da tavsiye ettiği marka olarak dikkat çekiyor. Motor ömrünün uzamasına ve yakıt ekonomisine yardımcı olan, motorda çamur ve aşınmaya karşı mükemmel koruma sağlayan sentetik motor yağlarıyla ticari araç kullanıcılarının beğenisini kazanan Mobil Delvac ailesi, yenilenme sonrası Ultra, Modern ve Legend olmak üzere 3 farklı ürün grubuyla sadeleştirildi.  Marka, yeni ürün gruplarından Ultra ile en son teknoloji motorlara, Modern ile son 10 yıl içinde satın alınan motorlara, Legend ile de emektar motorlara hitap ediyor. Delvac ailesindeki bu değişimin ürün fiyatlarına da etkisi olmayacak.

Ağır hizmet araçlarının geleceğinde dizel motorların hala önemli bir role sahip olduğunu söyleyen Mobil Oil Türk A.Ş. Genel Müdürü Münci Bilgiç, “Binek araçlarda yaşanan elektrifikasyon ağır hizmet tarafında daha geriden gelecek. Bizim de Mobil olarak, Delvac motor yağı ürünlerimizin tamamına yakını tüm önemli ticari motor OEM'leri tarafından onaylı veya onların gereksinimlerini karşılıyor. Mobil Delvac ailesi, pek çok pazarda olduğu gibi Türkiye pazarının da en sevilen ürün gruplarından biri” dedi. 

Pazardaki ağırlığımızı artıracağız!

Bu yenilenme hareketiyle müşterilerin uygun ürünü tercih etmelerini kolaylaştırdıklarını vurgulayan Münci Bilgiç, “Yeni ürün mimarimizle zaten güçlü olduğumuz Türkiye pazarındaki ağırlığımızı daha da artıracağız. Müşterilerimiz ister eski ekipman ister en ileri teknoloji kullanıyor olsun, yeni Mobil Delvac serimizle tüm ihtiyaçları için doğru motor yağını seçmesi çok kolay. Bu yeni mimari, Mobil Delvac marka bilinirliğini daha da artırmaya yardımcı olacak. Ürünleri belirli sektörlere odaklanacak şekilde uyarlamanıza olanak tanıyacak. Bu da bu esnek sektörden daha fazla değer elde etme fırsatı verecek” diye konuştu.

Bu haber 10847 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Aytemiz’den Motosiklet Kullanıcılarına Yönelik “Bir Kural, 1 Ömür” eylem planına destek... 13.03.2025
2030'a doğru Türkiye'nin gaz ihtiyacının yüzde 30'u Sakarya'dan gelecek... 13.03.2025
Shell&Turcas’tan motorsiklet sürücülerine “bir kural bir ömür“ kampanyası... 13.03.2025
Alışan Lojistik ADR’ye Uygun Ekipman Yatırımlarını Yaparak Filosunu Büyütmeyi Sürdürüyor... 13.03.2025
Scania’nın Ekonomik ve Güvenli Sürüş Eğitimleri Devam Ediyor... 13.03.2025
İşletmeler, enerji maliyetlerini yenilikçi teknolojiler ile düşürüyor... 13.03.2025
Eksim Enerji’den 56 MW’lık Yeni Türbin Yatırımı!... 13.03.2025
Castrol Ford Team Türkiye, Sezonu Ege Rallisi İle Açıyor... 13.03.2025
CK Enerji Boğaziçi Elektrik Aracılığı İle Yenilenebilir Enerji Sertifikasını Yeniledi... 13.03.2025
Opet, kaskıyla gelen motosiklet sürücülerine indirim kampanyası başlattı... 13.03.2025
Bakan Bayraktar, “Petrol ve doğal gaz arama çalışmalarında yeni bir döneme girildi”... 13.03.2025
Škoda Deneyim Akademisi’ne Stevie Awards’tan Üç Ödül... 13.03.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.