Haberler > Ekipman Başlıkları
Gulf İstasyonlarında Mepsan Rüzgarı Esmeye Devam Ediyor! Güncelleme :21.09.2017Gulf Oil İnternational, global lisanslı tedarikçisi Mepsan ile yurt dışı yatırımlarını büyütmeye devam ediyor.
Gürcistan’da 130, Arnavutluk’ta 6o’ ın üzerinde istasyonu bulunan 100'den fazla ülkede 18.000'i aşkın istasyon sayısıyla bir dünya devi olan Gulf Oil İnternational, global lisanslı tedarikçisi Mepsan ile yurt dışı yatırımlarını büyütmeye devam ediyor.
GULF, Gürcistan istasyon ağı için geçmişte olduğu gibi son yatırımlarına MEPSAN Proline ve Baseline serisi akaryakıt dispenserleri ve Mepsan SB dalgıç pompa ürünleriyle devam ediyor.
Proline Serisi, global rekabetin artması ve teknolojik gelişmelerin hızlanması ile beraber Gulf istasyonlarında farklılık ve etkileyici müşteri deneyimi yaratmayı hedefleyen yeni iletişim çözümlerini bir dispenserden beklenen hassasiyet ve güvenlik ile birleştirerek sunuyor.
İstasyon ağındaki ekonomik yatırımlar için klasik sınıftaki BASELINE serisi akaryakıt dispenserleri ile hizmet verirken , altyapı çalışmalarında ise ayarlanabilir boru bağlantı özelliği ve güvenilir performansı ile MEPSAN SB dalgıç pompalarını tercih ediyor.
Son büyük parti Proline ve Baseline serisi dispenser ve MEPSAN SB dalgıç pompa sevkiyatları geçtiğimiz ay içerisinde tamamlandı.
Mepsan, bölgedeki faaliyetlerine ve uluslararası markaların çözüm ortağı olmaya gelecek günlerde de devam edecek.
Bu haber 4074 kere okunmuştur.
|
|