Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

Total Oil Türkiye’den “Enerjisi Güzel Takım”a özel reklam filmi

Güncelleme :20.08.2019

 Türkiye’nin lider akaryakıt şirketlerinden Total Oil Türkiye, yeni reklam filminde Milli Takım ve basketbol heyecanını tüm Türkiye ile paylaşıyor. 2019 FIBA Basketbol Dünya Kupası’na katılacak Basketbol A Milli Erkek Takımı’na destek olmak amacıyla hazırlanan “Enerjisi Güzel Takım” reklam filmi, “Haydi Enerjisi Güzel Takım, Birlikte Yepyeni Zaferlere!” diyor.

Türkiye’nin lider akaryakıt şirketlerinden Total Oil Türkiye, Türkiye Basketbol Federasyonu ile imzaladığı anlaşma ile Basketbol Milli Takımları ana sponsoru oldu. Bu gurur verici sponsorluğu geçtiğimiz günlerde Esma Sultan Yalısı’nda düzenlediği, Türkiye Basketbol Federasyonu Hidayet Türkoğlu ve Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören’in de katıldığı bir basın toplantısıyla duyuran Total Oil Türkiye, anlaşma çerçevesinde Basketbol Milli Takımlarını 3 yıl boyunca destekleyecek ve Milli Takım formalarının sırtında Total ve Demirören logoları yer alacak.

 “Seni nerede olsa bekler, nerede olsa destekleriz” mesajı veren reklam filmi, önümüzdeki günlerde 2019 FIBA Basketbol Dünya Kupası’na katılacak Türkiye Basketbol A Milli Erkek Takımı’nın büyük bir sürprizin ardından gelen coşku ve heyecanla Total istasyonundan uğurlanmasını konu alıyor.

 Total Havalimanı Kavşağı istasyonunda geçen reklam filminde, takım otobüsüyle istasyona uğrayan Milli Takım oyuncuları, bir anda kendilerini sürpriz bir kutlamanın içinde buluyor. Milli Takım otobüsünün Total istasyonuna girişiyle, otobüsten ilk olarak milli gururumuz Cedi Osman iniyor. İstasyondaki büyük sessizlik karşısında şaşıran başarılı oyuncu, bir anda adının tıpkı basketbol maçlarında olduğu gibi anons edilmesiyle daha da şaşırıyor ve ardından çıkan yüzlerce taraftarın desteği karşısında otobüsten inen Semih Erden, Furkan Korkmaz, Göksenin Köksal, Yiğit Arslan, Metecan Birsen gibi başarılı oyuncularımız büyük bir mutluluk yaşıyor. 

 Reklam filminin sonunda ise, “Seni Nerede Olsa Bekler, Seni Nerede Olsa Destekleriz. Haydi Enerjisi Güzel Takım, Birlikte Yepyeni Zaferlere!” sloganlarıyla Milli Takım kendisine yakışır görkemli bir kutlamayla, Dünya Şampiyonası’na yolcu ediliyor. 

 Total Oil Türkiye, yürüttüğü yeni pazarlama stratejisi doğrultusunda, tüm iletişim çalışmalarını  “Türkiye’nin Enerjisi Güzel” söylemi altında yürütüyor. İletişimde Türkiye’nin ve insanının güzelliklerini vurgulayan ve sunduğu ürün ve hizmetlerle insanımızın enerjisini yenilemeyi amaçlayan Total Oil Türkiye, şimdi de Basketbol Milli Takımları’mıza enerji vermeye hazırlanıyor.

Reklam filmini https://youtu.be/6S46p5FjiVs linkinden izleyebilirsiniz. 

KÜNYE

Reklamveren: TOTAL Oil Türkiye

Reklamveren Yetkilisi: Beril Cabı Günermengi, Taner Özçelik

Reklam Ajansı: FCB ARTGROUP

CCO: Ateş Çavdar

ECD: Erdinç Mutlu

Kreatif Direktör: Ahmet Söğütlüoğlu

Kreatif Ekip: Volkan Özyavuz, Erdost Çalış, Burcu Giden, Metehan Yılmaz, 

Yağız Hıllazlı, Erol Orhan

Başkan Yardımcısı / Müşteri İlişkileri: Esra Özkan

Marka Direktörü: Ezgi Günaydın

Marka Temsilcisi: Çiğdem Ayın

Prodüksiyon Şirketi: KALA

Yönetmen: Hakan Yonat

Yapımcı: Güzin Savurgan

Post Prodüksiyon : IPD

Müzik: Jingle Jackson / Emre Irmak

 PR Ajansı: CANVAS

 

Bu haber 3319 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Renault’dan Hafif Ticari Atağı: Yeni Kangoo Ailesi Türkiye’de... 18.04.2024
Diyarbakır'da elektrikli araçlar için kurulan şarj istasyonları yaygınlaşıyor ... 18.04.2024
Toyota, Özel Olimpiyatlar İş Birliğini Uzatarak Kapsayıcı Yaklaşımını Genişletiyor... 18.04.2024
Consus Enerji’nin gelirleri 1 milyar 181 milyon TL’ye net kârı yüzde 176 artışla 209,4 milyon TL’ye ulaştı... 18.04.2024
Petronas Madeni Yağlar ve Mercedes-Benz’den Önemli İş Birliği ... 18.04.2024
Zorlu Enerji, abonelerine dijital faturaya geçme çağrısında bulundu... 18.04.2024
Bakan Bayraktar, 15 Nisan itibarıyla 3 binden fazla maden ruhsat sahasının denetlendiğini bildirdi... 18.04.2024
Kızıldeniz'den yapılan LNG ticareti durma noktasına geldi... 18.04.2024
AB’ye Rusya'dan gelen gaz % 23 arttı... 18.04.2024
DFSK Ticari Modellerinde Nisan Ayına Özel 0,99 Kredi Kampanyası... 18.04.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.