Haber Ekonomi


Haberler > Ekipman Başlıkları

Turpak Satış Müdürü Alper Önkol: Ürünlerimizle Müşterilerimizin İhtiyacını En İyi Şekilde Karşılamayı Sürdürüyoruz

Güncelleme :03.07.2012

* Akaryakıt sektöründe Turpak yazar kasaların kalitesi ve dayanıklılığıyla bilindiğini söyleyen Alper Önkol, yeni modellerimizle kaliteli hizmet vermeye devam ediyoruz dedi.
  

 Yazar kasa alanındaki ürünleri ve çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulunan Turpak Satış Müdürü Alper Önkol, her zaman en son teknolojiyle donatılmış ürünleri müşterilerin beğenisine sunduklarını belirterek açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:
 

Pompa yazar kasalar istasyonlar için mali zorunluluk haricinde fonksiyon ve kullanım açısından da çok önemli yer tutmaktadır. Turpak olarak her zaman en son teknolojiyle donatılmış ürünlerimizi müşterilerimizin beğenisine sunmaktayız. Çok daha gelişmiş özellikler ile donatılan Turpak TDR ve Turpak HCR model yazar kasalarımızın satışlarına başlamış bulunuyoruz. Daha yüksek kapasiteli elektronik kayıt ünitesi ile çalışan Turpak TDR yazar kasa ve pompa içine konulan Turpak HCR Yazar kasayı istasyonların hizmetine sunduk.


Turpak TDR yazar kasa istasyonlarda kiosk ayak üzerine veya kanopi kolonuna monte edilebilen iki tip montaj aparatı ile üretiliyor ve akaryakıt istasyonlarının tercihine göre satışa sunuluyor.  TCR model yazar kasalarda 500.000 satır olan EKÜ kapasitesi yeni model TDR yazar kasalarda 800.000 satıra yükseltmiştir. Bu özellikle ile istasyoncunun mevcut EKÜ’lere göre değişim süresi %60 daha da uzamakta ve yıl boyunca değiştirmesi gereken EKÜ miktarı azalarak istasyoncunun EKÜ için toplam harcadığı para azalmaktadır. Sektörde kapalı kutuya fiş basan tek yazar kasa olan Turpak TDR daha hızlı fiş yazma özelliği kazanmıştır.  Kapalı kutuya fiş basma özelliği sayesinde satış yapıldıktan sonra fişlerin kaybolması ya da hava şartlarından etkilenmesi söz konusu değildir. Kullandığımız fiş yazıcıların arkasında ki en büyük güç olan Dünya markası SEİKO’yu tercih etmekteyiz.
Maliye Bakanlığından onayını aldığımız diğer bir model ise Turpak HCR yazar kasalardır. Pompaların içerisinde yazar kasa bulunmasını isteyen müşterilerimizin taleplerin karşılamak amacıyla pompa içerisine takılabilen Turpak HCR model yazar kasalarımızın satışına başlanmıştır.  
Akaryakıt sektöründe kalitesi ve dayanıklılığıyla bilinen Turpak yazar kasalar,  yeni modelleriyle kaliteli hizmet vermeye devam etmektedir. Yeni model yazar kasalarımızın,  istasyonlardaki zorlu dış ortam şartlarında çalışabilmesi için yoğun Ar-Ge çalışmaları yapmaktayız. Yazar kasalarımızın tasarımından içinde kullandığımız malzemelerin yüksek teknoloji, uzun çalışma ömrü gibi özellikleri ile istasyonlar tarafından en başta tercih edilmektedir.  +55 derece sıcak ve -30 derece ağır hava şartlarında bile sorunsuz çalışan Turpak yazar kasalarımız yeni modelleri ile istasyoncularımızın beğenisine sunulmuştur. 

 

Bu haber 6972 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Uludağ Elektrik’ten çocuklara anlamlı 23 Nisan kutlaması... 23.04.2024
Enerjisa Atatürk İlkokulu Hatay’da açıldı... 23.04.2024
CHEP Otomotiv, Funda Şimşirel'i Orta ve Doğu Avrupa Bölgesi Direktörü olarak atadı... 22.04.2024
TAİD Ağır Ticari Araçlar Derneği, 2024 hedeflerini açıklarken yeni kurumsal lansmanını gerçekleştirdi... 22.04.2024
CK Enerji Ailesi’nin Çocukları “Kendi 23 Nisanları” İle Ofislere Renk Kattı... 22.04.2024
MAN Sıfır Emisyon Portföyünü Genişletiyor... 22.04.2024
Mercedes-Benz, 2024 Turizm Sezonunda da Sektörün Tercihi Olmaya Devam Edecek... 22.04.2024
ENYAKIT’tan çocuklara çevre ve sürdürülebilir enerji eğitimi ... 22.04.2024
“Elektrikli Araçlarda Rüzgârı Tüketici Belirliyor”... 22.04.2024
Türkiye Enerji Dönüşümü Görünümü 2023 Raporu Yayında!... 22.04.2024
90’ıncı yılını kutlayan DKV Mobility, 50’den fazla ülkede sorunsuz hizmet sunuyor... 22.04.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.