Haber Ekonomi


Haberler > Elektrik Başlıkları

Schneider Electric’ten İş Ortaklarına Dijital Çözümler

Güncelleme :09.12.2020

Schneider Electric, yeni nesil endüstrilere yönelik esnek ve sürdürülebilir teknolojileri ele aldığı Innovation Summit etkinlik serisinin Türkiye ayağında gerçekleştirdiği uzmanlık oturumlarıyla güncel gelişmelerin yanı sıra iş ortaklarına sunduğu çözümlere değindi.

Türkiye’den ve dünyadan alanında öncü konuşmacıların yer aldığı etkinlik 2600 profesyonelin katılımıyla gerçekleşirken dijital dönüşümü nasıl sağlarız sorusuna da cevap arandı.

Enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümünde dünya çapında uzman olan Schneider Electric’in çevrimiçi konferans olarak düzenlediği Innovation Summit 17 kasımda gerçekleşti. Şirketin 11 etkinlikle dünya çapında gerçekleştirdiği buluşmaların Türkiye ayağında, dijital platform üzerinden interaktif bir paylaşım alanı yaratıldı. Dijital çözümler alanında lider olan Schneider Electric, sektörün en büyük online etkinliğini düzenleyerek yenilikçi iş yapış modelleri ve müşterileri ile iletişim ve ilişki yöntemlerini de başarılı bir şekilde dijitalleştirdiğini bir kez daha gösterdi. 25 farklı oturumun gerçekleştiği Innovation Summit’te 53 konuşmacı dijitalleşen dünya ile ilgili son dönemin gelişmelerini ve öngörülerini paylaştı. 

 Schneider Electric Dijital Çözümlerle Verimliliği Artırıyor

Uzmanlık oturumlarında ise pandemi ile birlikte tüm endüstrilerin temel konusu haline gelen dijital dönüşüm ve bu dönüşümün neden olacağı sorunlar ele alındı. Gıda, Su ve Atıksu, Otel, Makine ve Sağlık gibi farklı endüstrilere özel gelişimlerin ele alındığı uzmanlık oturumlarından “İş Ortaklarımız için Dijitalleşme Süreçleri ve Çözümler” adlı oturumda; Schneider Electric Kanal Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Gökhan İşbitiren, Yüksel Proje Elektro Mekanik Müdür Yardımcısı Levent Yılmaztürk ve Sinerji Elektrik Genel Müdürü Ergun Kanlıcay konuşmacı olarak yer aldılar.

Dünya daha dijital ve daha çok elektrik ihtiyacı duyan bir hale geldikçe, Schneider Electric ve partnerlerinin dayanıklı mimariler inşa etme ve sürdürülebilirliği sağlama konusunda kendilerini nasıl geliştirdiklerini anlatan konuşmacılar, dijital dönüşüm sürecinde karşılaşılabilecek olası sorunlara ve bu konularda Schneider Electric çözümleri ile ilgili tecrübelerine değindiler. Bu sürece destek olarak, müşterileri için önemli olan güvenlik, güç erişilebilirliği, verimlilik, bağlanabilirlik, siber güvenlik konularına odaklanan çözümler sunmayı taahhüt eden Schneider Electric, süreçle ilgili sunduğu çözümleri de katılımcılarla paylaştı.

“İş Ortaklarımız için Dijitalleşme Süreçleri ve Çözümler” adlı oturumda Schneider Electric’in iş ortaklarına sunduğu fayda sağlayan uygulama ve müşteri tabanlı çözümler sayesinde bu dönüşümü nasıl birlikte yönlendirebilecekleri de tartışıldı.

Bu haber 3077 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.