Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

Erhanlar Grup, tamamı MAN araçlardan oluşan filosunu, 100 adet yeni çekici ile güçlendirdi…

Güncelleme :10.12.2020

 Müşterilerini ‘yaşam boyu iş ortağı’ olarak gören MAN, üstün nitelikli araçları ve sunduğu avantajlarla taşımacılık ve lojistik firmalarının da güvenilir çözüm ortağı olmaya devam ediyor. 27 yıllık köklü geçmişi ile uluslararası ticari taşımacılık alanının önde gelen markalarından Erhanlar Grup, büyüme stratejisi paralelinde yeni araç satın alımlarıyla da filosunu güçlendiriyor. Tamamı MAN çekicilerinden oluşan 120 araçlık filosu ile Avrupa’nın birçok ülkesi ile çalışan Erhanlar Grup’un, 100 araçlık yeni yatırımında da tercihi değişmedi. Erhanlar Grup’un aldığı 100 adetlik yeni MAN çekicilerin ilk bölümü olan 50 adet MAN TGX 18.510 4x2 LLS TG3 Retarder ve ADR’li çekiciler düzenlenen törenle teslim edildi.

MAN kamyon ve çekicileri sahip oldukları; ileri teknoloji, performans, dayanıklılık ve düşük işletme maliyeti ile her sektörün ilk tercihleri arasında yer alıyor. Karayolu taşımacılığı sektöründe zengin model çeşitliliği, üstün nitelikleri ile firmaların tüm ihtiyaçlarına ideal çözümler sunan MAN, hizmet kalitesiyle de öne çıkıyor. Filosundaki, 120 çekicinin tamamı MAN olan ve bu araçların performansından memnun kaldığı için yeni yatırımların da MAN ile devam kararı alan son firma ise Erhanlar Grup oldu. 

 Faik Turan tarafından 1993 yılında kurulan ve bugün uluslararası alanda frigorifik araçlarla komple, parsiyel taşımacılık, gümrüklü antrepo, hava kargo ve lojistik hizmetleri alanında sektörün önde firmalarından biri olan Erhanlar Grup, filosunu 100 adet MAN çekici ile güçlendirme kararı aldı. Grup, bu araçların ilk bölümü olan ve ödüllü GX kabin modeline sahip 50 adet MAN TGX 18.510 4x2 LLS TG3 Retarder ve ADR’li çekicileri, düzenlenen törenle teslim aldı. 

 Firmanın İzmir’deki antreposunda düzenlenen teslimat törenine Erhanlar Grubu Yönetim Kurulu üyeleri Ayhan Turan, Sultan Turan, Satınalma Müdürü Doğan İncedoğan ile MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Kamyon Satış Direktörü Serkan Sara, Kamyon Satış Bölge Sorumlusu Ataç Şeran, MAN yetkili satıcısı Lokman Koçaslan Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Koçaslan ve Lokman Koçaslan Otomotiv Genel Müdürü Müjdat Aras katıldı.

“MAN, bizim için güvenilir bir çözüm ortağıdır”

Teslimat töreninde konuşan Erhanlar Grubu Yönetim Kurulu üyesi Ayhan Turan, şirket olarak, taşınabilir ürün yelpazesi yönünden son derece geniş ve özellikli bir hizmet verdiklerini belirterek; “Müşterilerimize verdiğimiz güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışında araçların sahip olduğu özellikler çok büyük önem taşıyor. Mevcut araç filomuz da çevreye duyarlı, Avrupa normlarına ve ADR konvansiyonuna uygun, yeşil ve sessiz motorlu araçlardan oluşuyor. Ayrıca taşımacılıkta insana, doğaya ve ekolojik dengeye özen göstererek hizmet veriyoruz. Araç seçimi yaparken de tüm kriterlere dikkat ediyoruz. Şu anda filomuzda 120 adet aracın tamamı MAN’lardan oluşuyor. MAN, sahip olduğu araç kalitesi ve sunduğu hizmet anlayışıyla bizim için güvenilir bir çözüm ortağıdır. Dolayısıyla Erhanlar Grup olarak, MAN’a güveniyoruz ve iş birliğimizden memnunuz. Bu yüzden de yeni yatırımımızda da MAN araçlarında karar kıldık” dedi.

“Müşterilerimize yaşam boyu maliyet avantajları sunuyoruz”

Kamyon Satış Direktörü Serkan Sara ise, MAN araçlarının, sahip olduğu özellikler ve sunduğu avantajlarla işletmeler için bütüncül bir değer oluşturduğunu vurgulayarak, “MAN olarak, müşterilerimize yaşam boyu maliyet avantajları sunuyoruz. Çünkü onları sadece müşteri olarak değil, aynı zamanda yaşam boyu iş ortaklarımız olarak görüyoruz. Bu anlayışımız doğrultusunda aracın ilk satış ve finansman aşamasından, satış sonrası hizmetlere, hatta TopUsed ile ikinci ele kadar tüm süreçlerde daima müşterilerimizin yanlarında olmaya özen gösteriyoruz. Bu hizmetlerimiz de müşterilerimizden takdir görüyor. Erhanlar Grup da bizim MAN olarak, iş birliğine çok değer verdiğimiz bir iş ortağımız. Kendilerinin bugün hem araçlarımızdan hem de verdiğimiz hizmetten memnuniyet duymaları ve bu iş birliğini daha da ileriye taşımak istemeleri bizim için büyük bir mutluluk. Bu nedenle kendilerine bir kez daha teşekkür eder, MAN TGX serisi yeni araçlarımızın da öncekilerde olduğu gibi hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

Ödüllü GX kabin

ADR konvansiyonuna uygun yeni MAN TGX çekiciler, TG3 serisinin en yüksek tavana sahip yeni nesil kabin modeli olan GX kabin ve yeni nesil gösterge paneli ile tasarım dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan Red Dot Award da ‘Marka & İletişim Tasarım 2020’ ödülünü almıştı.

Bu haber 3633 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.