Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

Hayatı Kolaylaştırmanın Püf Noktası: Petrol Ofisi ile Avantajlı “Aktif Nokta” Dünyası

Güncelleme :14.05.2013

 Akaryakıt dağıtım ve madeni yağ sektörünün lideri Petrol Ofisi ile yeni nesil bankacılığın öncülerinden Aktif Bank sektörde bir ilke imza atarak, akaryakıt dağıtım sektörüne ‘dükkan içinde dükkan’ anlayışını getiriyorlar. Fatura ödemeye ya da uçak biletini satın almaya vakit bulamayanlar, Petrol Ofisi istasyonlarında hizmete açılacak Aktif Nokta’larda bu ve benzeri işlemlerini gerçekleştirebilecekler. 

Türkiye akaryakıt dağıtım ve madeni yağ sektörünün lideri Petrol Ofisi ve yeni nesil bankacılığın öncülerinden Aktif Bank, Petrol Ofisi istasyonlarına ‘Aktif Nokta’lar açıyor. Müşterilerin hayatlarının kolaylaşmasını ve zamandan tasarruf etmelerini sağlayacak olan Aktif Nokta’larda başta Fatura Ödeme, GSM TL yükleme, Petrol Ofisi müşterilerine özel sigorta başvurusu, otobüs ve uçak bileti satışı, şehir içi ulaşım kartı dolumu olmak üzere pek çok hizmet sunulacak. 

11. Uluslararası Petroleum İstanbul Fuarı kapsamında gerçekleşen Aktif Nokta’nın tanıtımına OMV Türkiye CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Gülsüm Azeri ve Aktif Bank Genel Müdürü Dr. Önder Halisdemir de katıldılar. Tanıtımda konuşan OMV Petrol Ofisi Perakende Satışlar Direktörü Ahmet Mert Yılmaz, Aktif Nokta ile pek çok finansal çözümü tüketicilerine güvenilir olarak sunacaklarını söyledi. Daha önce de herkesin bildiği ve çok sevilen Öde-Geç özelliği ile araçtan inmeden akaryakıt alışverişi konforu sunduklarını hatırlatan Yılmaz, “Aktif Nokta özelliklerinin yanına Petrol Ofisi’nin desteğinin de eklenmesiyle, müşteri hizmetlerinde farklılaşmaya ve sektöre öncülük etmeye devam ediyoruz. Müşterilerimiz bu sistem ile elektrik, su, doğal gaz, telefon, internet, mobil operatör gibi faturalarını

kolaylıkla ödeyebilecekler ve oluşturduğumuz özel katalog sayesinde, bu sistem aracılığıyla arzu ettikleri ürünlere sahip olabilecekler.  Aktif Nokta ile özellikle internet üzerinden finansal işlem yapmayı tercih etmeyen müşterilerimizin hem hayatlarını kolaylaştırmayı hem de zamandan tasarruf etmelerini sağlamayı hedefliyoruz” dedi. 

Aktif Bank tarafından tahsis edilen bu güvenli ve dokunmatik cihazlar sayesinde Petrol Ofisi istasyonlarında oluşturulacak hizmet köşeleri kullanılarak pek çok işlem gerçekleştirilebilecek. 

 

Bu haber 5460 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.