Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

M Oil’in 425’inci istasyonu Kumkapı’da açıldı

Güncelleme :17.07.2014

 2010’dan bu yana yaptığı yatırımlarla akaryakıt istasyonu ağını hızla büyüten M Oil’in 425’inci istasyonu İstanbul Kumkapı’da açıldı.

Demirören Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Milan Petrol Grubu’na ait M Oil akaryakıt istasyonu ağının 425’inci tesisi İstanbul, Kumkapı’da hizmete açıldı. Bakırköy-Sarayburnu sahil yolundaki tek akaryakıt istasyonu olma özelliği taşıyan yeni tesis, 3 bin metrekarelik alanda son sistem cihazlarla kuruldu.

Aynı anda 20 araca hizmet verebilen akaryakıt istasyonunda, ilk etapta akaryakıt türevlerinin satılacağı ancak ilerleyen günlerde LPG’li araçlar için de hizmet verileceği belirtildi.

 Bünyesinde özel olarak dizayn edilen araç yıkama ünitesi bulunan Kumkapı M Oil Akaryakıt İstasyonu’nda 15 deneyimli personel, 7 gün 24 saat hizmet verecek. Sahilyolu Sarayburnu istikametinde hizmete giren istasyon bünyesinde bulunan market ise sürücülerin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde özel olarak dizayn edildi.

M Oil Akaryakıt İstasyonu’nun dün gerçekleşen açılış törenine, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyesi Meltem Demirören Oktay, Milan Petrol Yönetim Kurulu Başkan Vekili Süleyman Bölünmez ile Erdoğan Demirören’in torunları Yelda Demirören ile Sinan Oktay da katıldı. Çok sayıda şirket çalışanının da hazır bulunduğu açılış öncesi çalışanlarla tek tek tokalaşan Erdoğan Demirören, bir süre tesiste incelemelerde bulundu ve Milan Petrol Yönetim Kurulu Başkan Vekili Süleyman Bölünmez’den tesis hakkında bilgi aldı.

   Örnek akaryakıt istasyonu

Açılış öncesi şirket çalışanlarıyla tek tek tokalaşan Erdoğan Demirören, bir süre tesiste incelemelerde bulundu ve Milan Petrol Yönetim Kurulu Başkan Vekili Süleyman Bölünmez’den tesis hakkında bilgiler aldı.       

Törende bir konuşma yapan Milan Petrol Yönetim Kurulu Başkan Vekili Süleyman Bölünmez, “Şirketimizin kurumsal kimliğine uygun olarak yapılan buradaki örnek akaryakıt istasyonumuz ile yatırımlarımıza bir yenisini ekledik. Büyükşehirlerde pazar payı eksikliğimizi karşılayacak bu tesisin hayata geçmesinde en büyük desteği veren isimlerden biri olan başta Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören ve ailesine çok teşekkür ediyorum. Fatih Belediye Başkanımız Mustafa Demir’e açılışımıza geldikleri için ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Umarım yeni açtığımız bu tesis hem ülkemize, hem halkımıza hem de şirket çalışanlarımıza hayırlı olur” dedi.

Önemli bir yatırım

Süleyman Bölünmez’in ardından Demirören Holding ve Demirören ailesi adına bir konuşma yapan TFF Başkanı Yıldırım Demirören, şöyle konuştu:

“Büyük mutluluk yaşıyoruz. Süleyman Bey bizim hem ortağımız hem de kardeşimiz. Biz kendisini dördüncü kardeşimiz olarak görüyoruz. Bu güzel tesisin hizmete girmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Hem Fatih ilçesine, hem de ülkemize katma değer katacak bu gibi tesislerin çoğalmasını temenni ediyorum. Fatih Belediye Başkanı sayın Mustafa Demir’e de teşekkür ediyoruz. Yatırımcıların önünü açan sayın Demir’den yeni yatırımlarımız için de idareci olarak yardımlarını bekliyoruz.”

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ise konuşmasına Fatih ilçesi sınırlarında yatırım yapan Demirören ailesine teşekkür ederek başladı. Demir, “Akaryakıt istasyonunun ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Burada görev yapacak arkadaşlarımızın ve bu tesise gelecek vatandaşlarımızın kazasız belasız günler geçirmesini diliyorum. Böyle bir yatırımı Fatih’e kazandıran Demirören ailesine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Hatıra banknot...

Konuşmaların ardından açılış duası da yapılan istasyonda kurban kesilirken, kurdela kesimini Erdoğan Demirören, Mustafa Demir, Yıldırım Demirören, Meltem Demirören Oktay, Süleyman Bölünmez, torunları Yelda Demirören ve Sinan Oktay’la birlikte yaptı. Şirket yöneticilerinin de katıldığı kurdela kesim törenin ardından market kasasına yönelen Erdoğan Demirören, sembolik olarak ilk alışverişi yaptı. Demirören, burada hatıra olarak bir bankonotu imzalayarak kasa görevlisine teslim etti. İstasyonda açılışa özel olarak müşterilere yüzde 10 indirim uygulandı.

 Atak sürüyor

Uzun yıllar akaryakıt sektörü içinde faaliyet gösteren işadamı Süleyman Bölünmez tarafından 1996 yılında Bölünmez Petrolcülük A.Ş. olarak kurularak sektöre adım atan M Oil, 2010 yılında enerji ve özellikle LPG alanında sektörünün önde gelen gruplarından Demirören Grubu ile ortaklığa gitti. M Oil bu tarihten itibaren Demirören Grubu çatısı altında Milan Petrol Sanayi ve Ticaret A.Ş. ismi ile faaliyetlerini sürdürüyor.

Grup, bugün itibariyle tüm Türkiye’ye yayılmış akaryakıt ağı, LPG satış istasyon ağı ve İzmir çiğliOrganize Sanayi Bölgesi’nde kurulu bulunan Madeni Yağ Üretim Tesisi ile enerji sektöründe her geçen gün daha da güçlenerek hizmet vermeye devam ediyor.

M Oil Madeni Yağ Üretim Tesisi’nde benzinli ve dizel motorlar ile sanayide kullanılan araç ve ekipmanların madeni yağ ihtiyaçlarına cevap veren ürün yelpazesi ulusal ve uluslararası standartları ve otomotiv üreticilerinin şartnamelerini karşılayacak şekilde harmanlanıp üretilerek yurtiçi ve yurtdışı pazarlara satışı yapılıyor.

Bu haber 5428 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
BİM 18. GES Yatırımını Devreye Aldı ... 24.04.2024
Avrupa Parlamentosu, Enerji Şartı Anlaşması'ndan çıkılmasını onayladı... 24.04.2024
TREDER depremzede öğrencilere akıl ve zeka oyunları dağıttı... 24.04.2024
Mercedes-Benz Türk, Endüstri 4.0 Teknolojileri ile Standartları Aşıyor!... 24.04.2024
Uludağ Enerji 23 Nisan’ı afet bölgesindeki çocuklarla kutladı ... 24.04.2024
Iveco Group’un yeni CEO’su Olof Persson Temmuz 2024’te görevde... 24.04.2024
Tüpraş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı 12. Kez Düzenlediği Çocuk Şenliği ile Kutladı... 24.04.2024
SEDAŞlı çocuklar 23 Nisan’ı coşkuyla kutladı... 24.04.2024
Aytemiz Kayseri Bayileri, 23 Nisan'da Engelli Çocuklar İçin Özel Bir Etkinlik Düzenledi... 24.04.2024
Çin, petrol ve doğal gazda ‘rezerv zengini’... 24.04.2024
Türkiye'de elektrikli araç satışları 2023'te 8 kattan fazla arttı... 24.04.2024
ICCI Fuarı’nda enerji sektörüne yenilenebilir enerji müjdesi... 24.04.2024
Rosatom’dan bilim insanları, onkolojik ve fonksiyonel hastalıkların teşhis ve tedavisine yönelik yeni bir teknoloji geliştirdi... 24.04.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.