Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

Kadoil Şehir Merkezlerindeki Atağını Sürdürüyor

Güncelleme :24.02.2015

Şırnak il Merkezi’nde Doğuşsan Petrol’ü hizmete açan Kadoil,  Karadeniz’den Akdeniz’e Doğu Anadolu’dan Ege’ye kadar Türkiye’nin her bölgesinde hizmet ağını genişletiyor.

 

Akaryakıt sektörünün en hızlı büyüyen firması Kadoil, şehir merkezlerindeki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. 14 Şubat Cumartesi Şırnak il Merkezi’nde Doğuşsan Petrol’ü hizmete açan Kadoil,  Karadeniz’den Akdeniz’e Doğu Anadolu’dan Ege’ye kadar Türkiye’nin her bölgesinde hizmet ağını genişletiyor.

Kadooğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu bugün burada yıllar önce hayalini kurduğu istasyonun açılışını gerçekleştirdiği için duyduğu mutluluğu ifade ederken yatırımlarının Türkiye genelinde devam edeceğini sözlerine ekledi.

Doğuşsan Petrol’un sahibi Yusuf Son açılışta gerçekleştirdiği konuşmada Kadooğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu’na ve Kadoil’e bu istasyonu hayata geçirmek için gösterdiği enerji ve emeğe teşekkür etti.

Katılımın yoğun olduğu açılışa ayrıca Şırnak AKP İl Başkanı Mehmet Aşan, CHP İl Başkan Yardımcısı Sadık Çelik, Şırnak Eski Belediye Başkanı Ahmet Hamdi Yıldırım ile Şırnak Gençlik Spor İl Müdürü Mustafa Bulmuş katıldı. Sivil toplum kuruluşlarının da destek verdiği açılışa Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Ayşe İskenderoğlu ve Genç Girişimciler Derneği Başkanı Derman Altan başta olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşu temsilcileri de katıldı. Açılış kurdele kesim töreni ile devam etti.

Kadoil’in desteğini esirgemediği Şırnak Spor Kulübü de Kadooğlu Holding Yönetim Kurulu Tarkan Kadooğlu’na teşekkürlerini sunmak için açılışta yer aldı. Bütün takım oyunları ile hatıra fotoğrafı çektiren Sayın Kadooğlu, firma olarak spora her zaman destek vereceklerini belirtti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu haber 3641 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.