Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

Petrol Ofisi, hizmet ve ürünlerini Petroleum İstanbul’da sergiliyor

Güncelleme :02.04.2015

Türkiye akaryakıt dağıtım ve madeni yağ sektörünün lideri Petrol Ofisi, 02 – 05 Nisan 2015 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde  düzenlenen Petroleum İstanbul Fuarı’nda müşterileri, bayileri ve sektör temsilcileri ile bir araya geliyor.

Bireysel tüketiciler için Migros ile geliştirdiği Petrol Ofisi istasyonları içindeki MigrosJet mağaza konsepti ve yeni Positive Card Mobil uygulaması ile ön plana çıkan Petrol Ofisi; kurumsal müşterileri için de Positive Filo Yönetim sistemlerine standında yer veriyor. 

 Petrol Ofisi’nin ‘sürdürülebilirlik’ yaklaşımı çerçevesinde yürüttüğü “Gönül Ağacı” projesi de fuarda tanıtılıyor. “Gönül Ağacı” ile Türkiye’nin farklı yörelerinden el işi yapan kadınlarımızın, ürünlerine katma değer yaratacak becerileri geliştirilirken, tamamı Petrol Ofisi için özel olarak tasarlanmış bu ürünlerin seçilmiş Petrol Ofisi istasyonlarında satışa sunulmasına da imkan sağlanıyor.

7/24 açık MigrosJet konsepti fuarda büyük ilgi görüyor

Seçilmiş Petrol Ofisi istasyonları içinde 7/24 hizmet veren MigrosJet mağaza konseptinin tüketiciler tarafından gördüğü ilgi her geçen gün büyüyor. Tüketicilerin yol üzerinde alışverişlerini de hızlıca yapma tercihleri kapsamında hayata geçen konsept, kısa zamanda hızla büyüyerek Türkiye çapında 50 istasyonda hizmete girmiş bulunuyor. Akaryakıt alışverişlerini yaparken market alışverişlerini de kolaylıkla yapmayı tercih edenler için Petrol Ofisi içinde açılan MigrsosJet mağazaları Adana, Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Manisa illerinde hizmet veriyor.

Migros ve Petrol Ofisi iş birliğinin bir diğer öne çıkan özelliği ise sadakat kart programlarının ortak çalışması.  Müşteri potansiyeli ve işlem sayıları bakımından, Türkiye’nin en büyük sadakat programları iş birliğine imza atan Migros ve Petrol Ofisi, aktif 10 milyon tüketiciye yakıt ve market harcamalarında avantajlar sunuyor. Money Club alışverişlerinde Positive Puan kazanma imkanı, Positive Card’ların ise binden fazla Migros, Tansaş, Macrocenter ve Migros Sanal Market’te Money kazandırma avantajı sunan bu işbirliği kapsamında adından söz ettiren kampanyalara da imza atılıyor. Money puanların Petrol Ofisi istasyonlarında yakıta dönüşmesi sayesinde tüketiciler ücretsiz yakıt alışverişi de yapabiliyor.

Bu haber 4337 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Türk Demir Çelik Sektörü Yenilenebilir Enerjiye Yatırım Yapıyor... 17.04.2024
Bakan Kacır: “Bayram tatilinde elektrikli araç şarjında rekor kırıldı”... 17.04.2024
Mercedes-Benz Atego ile Şehirde İşler Yolunda! ... 17.04.2024
Daimler Buses’ın Güvenli Sürüş Sistemleri, Otobüslerde Güvenlik Standartlarını Yeniden Belirliyor!... 17.04.2024
Teksan GO ON Taşınabilir Güç Çözümleri Kamp ve Karavan Sezonuna Hazır ... 17.04.2024
Mimsan Enerji, ICCI 2024 Fuarı’na Hazırlanıyor... 17.04.2024
Castrol Ford Team Türkiye, Şampiyon Pilotu Ali Türkkan’la Mücadeleye Hazır... 17.04.2024
Bayram tatilinde 715 milyon litreye yakın akaryakıt satışı yapıldı... 17.04.2024
Otomotiv sektörü 3 ayda 3,7 milyar dolarlık yan sanayi ürünü ihraç etti... 17.04.2024
BOTAŞ Genel Müdürü Fidan, Mısır'ın Ankara Büyükelçisi el-Hamami ile doğal gazda işbirliğini görüştü... 17.04.2024
Chery’nin Yeni Enerji Alananındaki Yatırımları TIGGO’nun Yeni Amiral Gemisinde Boy Gösterecek!... 17.04.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.