Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

4 Goodyear’a OPET’ten 50 TL akaryakıt hediye

Güncelleme :20.05.2015

31 Mayıs’a kadar Goodyear yetkili bayilerinden, 4 adet Goodyear markalı 15 jant ve üzeri binek, 4X4 yaz veya dört mevsim lastiği satın alan tüm araç sahipleri, OPET’te akaryakıt alımlarında geçerli 50 TL değerinde ‘Yakıt Kart’ kazanmaya devam ediyor.
Tüketiciler tarafından büyük ilgi gören kampanya kapsamında, Goodyear’ın ilk olarak 2015 Cenevre Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkardığı, lastik etiketlemede en üst değere sahip olan AA etiketli EfficientGrip Performance yaz lastikleri de yer alıyor.
 

Dünyanın lider lastik üreticilerinden GOODYEAR ile Türkiye’nin 9 yıldır akaryakıt sektöründe müşteri memnuniyeti en yüksek şirketi seçilen OPET’in kampanyası tüketiciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Kampanya kapsamında, Goodyear yetkili bayilerinden, 4 adet Goodyear markalı 15 jant ve üzeri binek, 4X4 yaz veya dört mevsim lastiği satın alan tüm araç sahipleri, OPET’ten 50 TL değerinde akaryakıt alımlarında kullanılabilecek ‘Yakıt Kart’ kazanıyor.
Goodyear’ın yaz kampanyası kapsamında, OPET ‘Yakıt Kart’larına yüklü 50 TL’yi kullanmak için www.4goodyear50tlakaryakit.com sitesine kayıt yaptırmak yeterli oluyor!
Goodyear olarak her zaman yenilikçi ve üstün teknolojilere sahip lastikleri, tüketicilerin bütçelerini destekleyecek kampanyalarla sunduklarının altını çizen Goodyear Tüketici Lastikleri Direktörü Mahmut Sarıoğlu, “Kampanyamız; lastik etiketlemede en üst değer olan AA etiketlemesine sahip lastiklerimiz EfficientGrip Performance dahil olmak üzere, Goodyear marklı 15 jant ve üzeri binek, 4X4 yaz veya dört mevsim lastiklerimizi kapsıyor. 31 Mayıs 2015 tarihine dek Goodyear yetkili bayilerinden, bu lastiklerimizden 4 adet satın alan tüm araç sahipleri, OPET’te akaryakıt alımlarında geçerli 50 TL değerinde ‘Yakıt Kart’ kazanacak” dedi.
Goodyear, AA etiketli yeni EfficientGrip Performance’ı ilk kez Cenevre’de tanıtmıştı.
Goodyear’ın sekiz ebatta piyasaya sunduğu ve lastik etiketleme standardında en yüksek değer olan AA etiketine sahip EfficientGrip Performance yaz lastiği serisi, ayrıca BA etiketli 53 farklı ebata da sahip.[1] AA etiketi, lastik etiketleme uygulaması kapsamında belirlenen en yüksek sınıfı temsil ediyor ve hem yakıt verimliliğinde hem de ıslak zemin yol tutuşunda "A" sınıfı kalite sunan bir lastik olma özelliği taşıyor. Yakıt verimliliğinde "A" etiketi, lastiğin yuvarlanma direncinin azaltılmış olduğu anlamına gelirken, lastik aynı miktardaki yakıtla daha uzun mesafe yol alıyor. Islak yol tutuşunda “A” etiket değeri, lastiğin ıslak zemin frenlemesinde, en kısa fren mesafesine sahip olduğunun göstergesidir.
Goodyear Tüketici Lastikleri Direktörü Mahmut Sarıoğlu, Goodyear’ın etiketleme konusundaki çalışmalarını ve inovasyon konusundaki öncülüğünü sürdüreceğini belirterek, “AA etiket değerine sahip yeni EfficientGrip Performance serimiz sayesinde bugün pazara, bu taahhüdümüze uygun lastikler sunmaya devam edebiliyoruz” dedi. Mevsim ve yol şartlarına uygun lastik kullanmanın önemine de değinen Sarıoğlu, “Mevsimine göre uygun ve doğru lastik kullanmak sadece güvenliği artırmakla kalmaz, lastiğin ömrünü ve performansını da artırarak tüketicilerin bütçesine katkıda bulunur” dedi.

 

Bu haber 2783 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.