Haber Ekonomi


Haberler > Madeni Yağ Başlıkları

Mobil Delvac ve GO CARD iş birliği birbirinden cazip avantajlar sunuyor

Güncelleme :08.09.2015

Dünyanın ilk dizel motor yağı markalarından biri olan Mobil DelvacTM ile Türkiye akaryakıt sektörünün genç ve dinamik markası GO’nun iş birliği, kamyonculara eğlenceli saatler yaşatıyor, cazip avantajlar sunuyor.
Mobil Delvac’ın 90. Yıldönümü kutlamaları çerçevesinde ‘Mobil Delvac Dostları’ programı için GO CARD ile iş birliği gerçekleştirildi. Bu kapsamda, yarışma yoluyla belirlenen kamyoncu dostların GO CARD’larına puan yükleyerek, 50 TL değerinde yakıt hediye ediliyor.
31 Ağustos – 18 Eylül tarihleri arasında Gebze, Bursa, İzmir, Konya, Ankara ve Kayseri’deki kamyon garajlarında düzenlenmekte olan ‘Mobil Delvac Dostları’ etkinliği kapsamında, kamyon sürücüleri Pascal Nouma, Cem Arslan, Sefa Doğanay ve Bay Tahmin ekibi ile buluşarak, renkli ve eğlenceli saatler geçiriyor.
 

Dünyanın önde gelen sentetik yağ üreticisi ExxonMobil’in; 1925 yılından bu yana dizelle çalışan ticari araç motorları ve güç aktarma sistemleri için ürettiği ticari araç yağ serisi Mobil DelvacTM, 90. Yıldönümünde ‘Mobil Delvac Dostları’ programı kapsamında kamyon sürücüleriyle buluşuyor. Akaryakıt sektöründe yeni bir dönem başlatan, yeni nesil yakıt istasyonlarında Mobil 1 ürünlerini tüketicisiyle buluşturan GO’nun sadakat programı GO CARD da, partneri Mobil Delvac’ın bu anlamlı etkinliğine enerjisi ve hediyeleri ile katkıda bulunuyor.

GO CARD, ‘Mobil Delvac Dostları’na cazip avantajlar sunuyor


Getirdiği yenilikler ve dinamizmi ile alanında fark yaratan GO CARD, ‘Mobil Delvac Dostları’ etkinliğinde kart dağıtıyor, yarışma sorularına doğru yanıt veren toplam 50 kişiye 50 TL değerinde yakıt hediye ediyor. Ayrıca program kapsamında dağıtılan GO CARD’larla da, kart sahiplerine özel indirimler ve birbirinden cazip kampanyalar sunuluyor.

Türkiye’nin 6 farklı noktasında kamyoncu dostlar ile buluşulacak


31 Ağustos – 18 Eylül 2015 tarihlerini kapsayan “Mobil Delvac Dostları” programı; Türkiye’nin farklı noktalarında yer alan, kamyon sürücülerinin uğrak yeri olan 6 merkezde gerçekleştiriliyor. Gebze, Bursa, İzmir, Konya, Ankara ve Kayseri’deki kamyon garajlarında düzenlenmekte olan program kapsamında kurulan etkinlik çadırında, ünlü isimler kamyon sürücüleri ile bir araya geliyor, şovlar ve söyleşiler yapıyor. Programda yakıt tasarrufu, güvenlik ve motor koruması konularında kamyonculara verilen eğitimlerin yanı sıra eğlenceli aktiviteler de düzenleniyor.

Ünlü isimler, şovları ve söyleşileri ile keyifli saatler yaşatıyor


‘Mobil Delvac 90’ıncı Yıl’ teması altında gerçekleştirilmekte olan etkinliklerde bu yıl; eski futbolcu Pascal Nouma ile Best FM’in sevilen programcısı Cem Arslan, komedyen Sefa Doğanay ve spor programı Bay Tahmin’in yorumcuları Murat Özarı ile Fikret Engin kamyoncularla bir araya geliyor. Ünlüler neşeli, dinamik ve interaktif performansları ile Mobil Delvac Dostları’na keyifli saatler yaşatıyor.
 

 

Bu haber 4215 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Renault’dan Hafif Ticari Atağı: Yeni Kangoo Ailesi Türkiye’de... 18.04.2024
Diyarbakır'da elektrikli araçlar için kurulan şarj istasyonları yaygınlaşıyor ... 18.04.2024
Toyota, Özel Olimpiyatlar İş Birliğini Uzatarak Kapsayıcı Yaklaşımını Genişletiyor... 18.04.2024
Consus Enerji’nin gelirleri 1 milyar 181 milyon TL’ye net kârı yüzde 176 artışla 209,4 milyon TL’ye ulaştı... 18.04.2024
Petronas Madeni Yağlar ve Mercedes-Benz’den Önemli İş Birliği ... 18.04.2024
Zorlu Enerji, abonelerine dijital faturaya geçme çağrısında bulundu... 18.04.2024
Bakan Bayraktar, 15 Nisan itibarıyla 3 binden fazla maden ruhsat sahasının denetlendiğini bildirdi... 18.04.2024
Kızıldeniz'den yapılan LNG ticareti durma noktasına geldi... 18.04.2024
AB’ye Rusya'dan gelen gaz % 23 arttı... 18.04.2024
DFSK Ticari Modellerinde Nisan Ayına Özel 0,99 Kredi Kampanyası... 18.04.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.