Haber Ekonomi


Haberler > Otomotiv-Lastik Başlıkları

Autoexpo Afrika’da bir İnci

Güncelleme :14.06.2016

Doğu Afrika’nın en büyük otomotiv fuarı Autoexpo Afrika 2016’nın 19’uncusu bu yıl Kenya Nairobi’de gerçekleştirildi. Türkiye akü sektörünün ihracat birincisi İnci GS Yuasa, İnci Akü markalı ürünleriyle fuarda dikkatleri üzerine çekti.

 

Doğu Afrika’nın en çok ilgi gören motorlu taşıt fuarı olarak 19 yıldır sürdürülen Autoexpo Afrika, dünya çapında 30 ülkeden yaklaşık 5 bin kişiyi bir araya getirdi. 4 kıtada 80’in üzerinde ülkeye ihracat yapan ve uzun yıllardır sektörün ihracat liderliğini elinde tutan İnci GS Yuasa, uluslararası fuarlara katılarak Türkiye’yi global platformlarda temsil etmeye özen gösteriyor. Bu doğrultuda, Autoexpo Afrika 2016 Fuarı’nda yerini alan İnci GS Yuasa, İnci Akü Formul A serisi Asya tipi ve ağır vasıta aküleri ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Fuarla ilgili değerlendirmede bulunan İnci GS Yuasa Genel Müdür Yardımcısı Hakan Yıldırım, “Otomotiv sektörünü buluşturan uluslararası platformlarda yer alarak markamızı ve ülkemizi en güzel şekilde temsil etmeye devam ediyoruz. Autoexpo Afrika 2016 Fuarı, otomotiv sektörünün önemli bölgelerinden Afrika’da sektör oyuncularıyla bir araya gelmemiz açısından bizler için önem taşıyor. Türkiye akü sektöründe yıllardır sürdürdüğümüz ihracat liderliği konumumuzu daha da güçlendirmek üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

İnci GS Yuasa’nın Asya tipi ve ağır vasıta aküleri beğeni topladı


İnci Akü’nün Asya tipi ve ağır vasıta araç aküleri fuarda ziyaretçiler tarafından ilgiyle karşılandı.

Türkiye’nin ilk akü Ar-Ge Merkezi’ne sahip olan İnci GS Yuasa’nın Ar-Ge mühendisleri ağır hizmet araçlarının artan ihtiyaçlarına uygun olarak geliştirdiği İnci Akü Formul A serisi, bakım gerektirmeyen yüksek marş basma gücüyle kullanıcılara kolaylık sağlıyor. İçerisinde bulunan glassmat seperatörler sayesinde akünün çevrim ömrü ve titreşime karşı dayanıklılığını normal akülere göre çok daha yüksek tutan Formul A aküler, çok düşük sıcaklıklarda bile yüksek performans sergiliyor.

İnci Akü Formul A Asya tipi aküler, Asya’da üretilen araçlar için özel üretilmiş olup günümüz Asya tipi araçların tüm gereksinimlerini karşılayacak nitelikte dizayn edilmiştir. JIS (Japanese Industrial Standarts-Japon Standardı)‘ye uygun olarak üretilen Formul A Asya tipi aküler Asya araç modellerine uygun boyut özelliklerine sahiptir ve ince kutup başlı olarak piyasaya sunulabilmektedir.

Bu haber 7766 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.