Haber Ekonomi


Haberler > LPG Başlıkları

Ergaz & Bluepet satış ekibi Antalya’da moral depoladı!

Güncelleme :23.08.2016

Ergaz & Bluepet Satış ekibi, hem toplantı yaptı, hemde iş hayatının yorgunluğu attı.
 

Enerji sektörünün köklü kuruluşu Ergaz & Bluepet Bölge temsilcilerinin 2016 yılı Ağustos ayı idari toplantısı Antalya’da yapıldı.
Antalya – Kemer Ghazal Resort Thalasso Hotel’de 17-18-19-20-/08/2016 tarihlerinde gerçekleşen Bölge Temsilcileri, Tesis Müdürleri ve Saha Satış Sorumlularının katıldığı toplantıda, 2016 yılı 7 aylık LPG, Otogaz ve Akaryakıt satışlarının genel değerlendirilmesi yapıldı.
Satış temsilcileri, yedi aylık dönemi kapsayan çalışmalar hakkında hazırladıkları raporları sundular ve yıl sonuna kadar belirtilen satış hedefleri tutturacaklarını ifade ettiler. Toplantı süresince gün içinde yapılan seminerler sonrasında deniz ve havuz keyfi yapıldı.
Üç gün süren toplantıda satış destek eğitimi konulu seminer ve genel değerlendirmeler yapıldı. Piyasa rekabet şartları, yenilikçi uygulamalar ve bunlarla ilgili hususlar konusun da ilk gün Eğitimci, Danışman – Yazar Hakan Ömer Gider seminerverdi. Eğitimci uzman Hakan Ömer Gider seminere katılanlara yönelik satış teknikleri konulu, firma- müşteri, satış temsilcisi üçgeninde yerine getirilmesi gereken sorumluluklar hakkında uygulamalı eğitim çalışması gerçekleştirdi. Hatta eğitimci uzmanın tiyatro tarzında yaptığı anlatımlar etkileyici ve dikkat çekici olduğu gözlendi.
Toplantıya Ergaz A.Ş. Genel Müdür Yardımcıları Ömer Yağız, Faruk Demirci, Hüseyin Malkoç ve Satış Pazarlama Koordinatörü Yaşar Yılmaz katıldılar. Satışların durumu, tahsilatlar ve bayilik çalışmaları hakkında görüşlerini ifade ettiler. Bölge satış müdürleri, tesis müdürleri yedi aylık dönemi kapsayan çalışmalar hakkında hazırladıkları raporları sundular.

Qr kode uygulaması hakkında bilgi verildi
Erzurum’da tüp üretimi yapan Ertüp tesis sorumlusu Metehan Cenker, tüp üretimi Qr Kode ( Kare Kod) uygulaması hakkında bilgi paylaşımı yaptı. Cenker; “ERTÜP markasıyla üretilen tüplerin piyasa ihtiyaç durumuna göre yıl sonuna kadar hedeflenen 70.000 adet tüp üretimini gerçekleştirilecek, ayrıca yeni tüplerin eskiye oranla daha dayanıklı ve modern olarak üretilmektedir. Tüp üretiminde devletin terör sebebiyle zorunlu tuttuğu yeni uygulama olan Qr kode etiketleme çalışmaları da devam etmektedir” dedi.

Yağız, sektörümüzde iddialı bir firmayız!
Toplantının açılış konuşmasını Ergaz A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ömer Yağız yaptı.
Yağız, Enerji sektörü ve şirket faaliyetleri hakkında genel bilgi verdikten sonra yapılan yatırımlar ve gelecek dönemle ilgili hedeflerden bahsetti.
Toplantıda açılış konuşması yapan Ergaz A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ömer Yağız, “2016 yılı yedi aylık dönemi genel olarak değerlendirmek üzere bir araya gelmiş bulunuyoruz. Biz iddialı bir firmayız, gelecek için planları programları olan bir firmayız. Enerji sektöründe ülkemizin en güçlü firmalarından biriyiz. Diğer rakip firmalar tüp üretmekten kaçınırken, biz şirket olarak tüp üretimine yatırım yaparak sektörde ne kadar iddialı olduğumuzu göstermekteyiz.
Bugün burada ortaya çıkan fotoğrafta, şirket yöneticileri, Bölge Müdürleri, Tesis Müdürleri, Saha Satış Sorumluları, Birim Müdürleri, Depo Sorumluları olarak bizlere gelecekte nasıl bir sorumluluk üstlendiğimizin önemini hatırlatacaktır.
Ülkemizin 2023 hedeflerine programlarından sapmadan ulaşacağına inandığımız gibi, firmamız da 2023 hedeflerine emin adımlarla yürümektedir. Emin olun,  2023 yılında  300 – 350 akaryakıt istasyonu olan ve  500 Bin ton akaryakıt satan bir şirket olacağız.  Bunun temellerini özverili çalışmalarla sizler atıyorsunuz, yani sizler bugün yaptığınız çalışmalarla önümüzdeki yıllarda şirket tarihinde yerinizi almış ve adınızı gururla yazdırmış olacaksınız. Dolayısıyla bu toplantıda sürecinde tüm arkadaşların şirketin başarısı için daha nasıl verimli olabilirim sorumluluk bilinciyle hareket ettiğini görmek memnuniyet verici bir durumdur. Ben şirket adına sizlere başarılar diliyorum” dedi.
Toplantı sonrası katılımcılara katılım belgeleri verildi.
 

 

Bu haber 6855 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.