Haber Ekonomi


Haberler > Lojistik Başlıkları

Pegasus, öncü dijital kampanyalarıyla Felis’te 3 kategori birinciliği ödülü ve 8 dalda başarı ödülü aldı

Güncelleme :17.11.2016

Pegasus Hava Yolları, Türkiye’de ilk defa Instagram’ın stories özelliğini kullanarak düzenlediği satış kampanyasıyla, “Pegasus Babalar Günü – Video Seeding List Modeli” uygulaması ve Pegasus Bahar Kampanyası ile üç Felis Ödülü’nün sahibi oldu. Pegasus ayrıca diğer projeleriyle 8 tane de başarı ödülü kazandı.

 

Misafirlerine yeni seyahatler için ilham ve imkân veren Pegasus Hava Yolları, Ağustos ayında gerçekleştirdiği ve Türkiye’de Instagram’ın yeni “Stories” özelliğini kullanarak yapılan ilk satış kampanyası olan “Yerinde Güzel Instagram Stories” ile sosyal medya ajansı 4129 Grey ile birlikte sosyal platformların kullanımı kategorisinde Felis Ödülü aldı.

Pegasus Hava Yolları, “Pegasus Babalar Günü – Video Seeding List Modeli” projesi ile de “Dijital Platformların Kullanımı” kategorisinde medya ajansı Vizeum ile birlikte Felis’in sahibi oldu.

Pegasus Bahar Kampanyası da açıkhava kategorisinde Pegasus’un reklam ajansı Rafineri ile Felis başarı ödülünü kazanan projeler arasında yerini aldı.

Pegasus’un ödüllü “Yerinde Güzel Instagram Stories” kampanyasında katılımcılardan, Instagram hesabının Stories bölümünde yayınlanan kısa videoları takip etmeleri istendi.  8 farklı videoda 8 haneli indirim kodunu oluşturan harf ve rakamlar Türkiye’nin farklı lezzet görüntülerinin yer aldığı kısa videolara gizlenmişti. Pegasus’un Instagram Stories üzerinden işleyen bu kampanyasında şifreyi edinen misafirler, yüzde 20 indirimli uçma fırsatı yakaladı.
Pegasus’un, onedio.com’da yepyeni ve doğal görünümlü bir içerik ile sektörde ilk defa kullanılan “video seeding list modeli” ile babalar gününe özel hazırlanan filmin karelerinden meydana geldi. «Çocuklara Babalarının Ne İş Yaptığını Sorduk, Onlar Kahramanlarını Anlattılar» başlığı altında eğlenceli içeriği kullanıcılar ilgiyle izlediler.
Dijital içerik için: https://onedio.com/haber/cocuklara-babalarinin-ne-is-yaptigini-sorduk-onlar-kahramanlarini-anlattilar-pegasus-716641
 
Pegasus, Yerinde Güzel kampanyası ile Banner ve Rich Media Uygulamaları, Dijitalle Sınırlı Entegre Kampanya, Gerçek Zamanlı Pazarlama Aktiviteleri, Tüketiciyle Bağ Kurma Stratejisi, Topluluk Yaratma / Yönetimi ve Tüketiciyle Bağ Kurma kategorilerinde 6 başarı ve Pegasus Bahar Kampanyası ile de Açık Hava Kullanımı kategorisinde başarı ödülünün sahibi oldu. Ayrıca Pegasus Domestic Kampanyası Bahamalar film çalışması ise film dalında TV ve sinema kategorisinde başarı ödülünü kucakladı.

Yerinde Güzel Kampanyası için: https://www.youtube.com/watch?v=MYRXrr5wkB4 https://www.youtube.com/watch?v=LINqlxir0zk https://www.youtube.com/watch?v=ljjAV5RDHR8

 

 

Bu haber 6397 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Mercedes-Benz Türk, Teknik Eğitim Merkezlerinde İşgücünün Donanımlı Yetişmesine Katkı Sağlıyor... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.