Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

BP Taşıtmatik ile akaryakıt alımlarında KOBİ’lere yüzde 5 indirim

Güncelleme :27.02.2017

BP Türkiye ile Halbank’ın başlattığı işbirliği çerçevesinde aracını BP Taşıtmatik sistemine kaydeden KOBİ’ler, sisteme tanımlayacakları Halkbank kredi kartları ile yapacakları akaryakıt alımlarında yüzde 5 indirimden yararlanıyor.

 

BP Türkiye ve Halkbank, KOBİ müşterilerinin uygun maliyetle akaryakıt alabilmeleri amacıyla bir işbirliği başlattı. Bu çerçevede BP Taşıtmatik sistemine aracını kaydeden KOBİ’ler, sisteme tanımlayacakları Halkbank kredi kartları ile akaryakıt alımlarında % 5 indirimden yararlanıyor. BP Taşıtmatik sistemine tanımladıkları Halkbank kredi kartları ile ödemelerini otomatik yapan KOBİ’ler, akaryakıt alımlarını araçtan inmeden gerçekleştirecekler.

BP Taşıtmatik kampanyasından halkbankkobi.com.tr üyesi olan ya da platforma ücretsiz olarak yeni üye olacak tüm KOBİ’ler yararlanabiliyor. KOBİ’lerin indirimden faydalanabilmesi için platformdan aldıkları kampanya kodunu BP’ye ibraz ederek BP Taşıtmatik sistemine dâhil olmaları ve ödemelerini Halkbank kredi kartları ile yapmaları yeterli oluyor.

BP Türkiye Akaryakıt Ülke Müdürü Martin Thomsen Halkbank ile başlatılan işbirliğinden duydukları memnuniyeti belirterek “BP Türkiye olarak müşterilerimize en gelişmiş ve kaliteli ürün ve hizmetlerimizi sunuyoruz. Bu işbirliği ile hem Türkiye’de daha fazla KOBİ’ye ulaşarak onlara ürün ve hizmetlerimizi sunma fırsatı buluyoruz hem de KOBİ’lerin uygun maliyetle akaryakıt almalarına ve ülke ekonomisine katkı sağlıyoruz” dedi.

Halkbank’ın ‘‘KOBİ’lere destek Türkiye’ye destektir’’ anlayışıyla faaliyetlerini sürdürdüğünü belirten Halkbank Esnaf-KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Erdal Erdem, ‘‘Ekonomideki etkin rolü göz önüne alındığında KOBİ’lere desteğimizin sosyal ve ekonomik refah açısından taşıdığı önem daha iyi anlaşılıyor. Halkbank olarak çalışmalarımızı yürütürken, her sektörün kendine özgü yapısını ve firma ihtiyaçlarını dikkatle analiz ediyor, sektörlere özel çözümler üretiyoruz. Teknolojinin sunduğu tüm imkanları Bankacılığa hızla entegre ederek ürün ve hizmetlerimize KOBİ’lerin hızla erişebilmelerini sağlıyoruz. Eğitim ve danışmanlık hizmetlerimizi sürekli geliştirirken, gerçekleştirdiğimiz işbirlikleriyle de KOBİ’lere avantaj sağlayacak, maliyetlerini düşürecek kampanyalar düzenliyoruz. KOBİ bankacılığının öncüsü olarak başlattığımız BP Taşıtmatik kampanyasıyla KOBİ’lerin avantajlı koşullarla akaryakıt almalarını amaçlıyoruz. KOBİ’lerin ihtiyaçlarını odağımıza alarak gerçekleştireceğimiz çalışmalarla yeni çözümler sunmaya devam edeceğiz.’’ dedi.

Bu haber 3722 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.