Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

Kadoil bayileriniden Odessa çıkartması

Güncelleme :26.07.2017

Kadoli, yüksek madeni yağ satışı gerçekleştiren 20 bayisini 21-24 Temmuz tarihlerinde Ukrayna’nın Karadeniz kıyısındaki en büyük limanlarından birine sahip  turizm şehri Odessa’ya götürdü.
 

Kadoil, gerçekleştirdiği madeni yağ kampanyasında yüksek satış performansı gösteren 20 bayisini 21-24 Temmuz tarihlerindeUkrayna’nın Karadeniz kıyısındaki en büyük limanlarından birine sahip turizm şehri Odessa’ya götürdü.

Kadoil Akaryakıt Dışı Satışlar Müdürü Hakan Taşel ve Kadoil Bölge Müdürlerinin de eşlik ettiği gezi boyunca bayiler Tref ve Assol Restoranında düzenlenen akşam yemekleri ile Odessa’nın eşsiz lezzetlerini tatma fırsatı yakalarken Adblue tedarikçimiz Jetblue firmasının işbirliği ile gerçekleşen Gala Gecesi sonrasında şehrin ünlü kulüplerinden Khutorok’u tercih ettiler.

 
Kadoil Akaryakıt Dışı Satışlar Müdürü Hakan Taşel;  Bayilerimizle beraber 4. sünü düzenlediğimiz Madeni Yağ Yurtdışı seyahatlerimizi artık geleneksel hale getirmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Yurt dışı gezilerinin samimiyet kurmada, dostlukları pekiştirmede ve şirketimize olan sadakati, güveni arttırmada ne kadar önemli bir rol oynadığını her seferinde bir kez daha anlıyor ve emin oluyoruz. Bizlere yeni katılan her bayimiz ve bizler seyahat sonrasında KADOİL’in gerçekten büyük bir aile olduğu ve bu büyük ailenin bir parçası olmanın haklı gururunu yaşıyorlar. Organizasyon boyunca bayilerimizden bir sonraki seyahat programı ile ilgili soruların gelmesi de doğru yolda olduğumuzu bizlere bir kez daha doğruluyor. Organizasyonlarımıza ve Akaryakıt Dışı istasyonlarımızı destekleyici yeni projelerimizle bayilerimizin yanında olmaya KADOİL olarak devam edeceğiz.


Bu eşsiz şehirde, Temmuz sıcakları eşliğinde plajların ve havuzun keyfini çıkarma şansını yakalayan Kadoil bayileri,  İstanbul park’ı gezmenin yanı sıra ,  ‘Katakomp’ ismiyle bilinen 70 metre derinliğinde ve 200 KM uzunluğundaki meşhur yeraltı şehri ve labirentlerini de gezmeyi ihmal etmediler.
 

Bayi Görüşleri;


Kenan EMEKÇİ  (Kocaeli – JETBLUE Kimya San.Ve Tic. Ltd. Şti.):
Kadoil Ekibinin düzenlemiş olduğu , özverili çalışmaları ve misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Bayileri ve çalışanlarıyla tam bir aile olmuş bir ekibin içerisinde geçirdiğimiz 4 gün gerçekten çok güzel ve özel oldu. Ayrıca işbirliğimizin devamı ve tanıtımı amaçlı bizlerinde katkıları ile gerçekleştirdiğimiz akşam yemeğine katılan tüm değerli Kadoil bayi ve çalışanlarına da hususi teşekkürlerimi sunarım. İşbirliğimizin ve gezilerimizin devamı dileğiyle..


Süleyman ATAHAN  (Hatay – Özatahan Petrol): Böyle içten ve samimi bir ailenin içinde olduğum bu gezide KADOİL ailesinin bir ferdi olmaktan çok mutlu olduğumu belirtmek isterim. Geleneksel hale gelen ve yapılmış gezilerin tamamına katılmış bir bayi olarak bu tarz organizasyonların devamını diliyor, emeği geçen baştan Hakan bey ve tüm ekibe çok çok teşekkür ediyorum. Gezimiz süresince hissettirdikleri dostluk için bütün bayilerimize ve bu dostluğu yakalamama vesile olduğu için de Kadoil’e teşekkür ederim.


Eyüphan ÖZYURT  (Gümüşhane  –  Nüfer Karaca):
Gerçekleştirmiş olduğunuz madeni yağ gezisi için çok teşekkür ederim. Gerçekten bayiler ve çalışanlar arasında çok güzel bir köprü kurulmuş oldu. Bu gezilerin devamını bekliyoruz…
Bilgin ÇAĞLAROĞLU  (İzmir – Akpet Akaryakıt):  Kadoil ailesi olarak organize edilmiş olan ve katıldığım üçüncü gezi oldu. Bu geziler sayesinde bayilerin birbiriyle kaynaşması ve samimi olmaları çok mutluluk verici…Gerçekten çok kaliteli ve düzeyli bir geziydi..Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Sağ olun…


Ali Dere  (Konya – Dere Petrol):
  İlk defa katılma fırsatı bulduğum gezimizde gerçekten muhteşem 4 gün geçirdim. Tanışmış olduğumuz bayilerle uzun sürecek dostluklar kurduk. Bunlara vesile olan ve her konuda ilgi & alaka gösteren ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Bir sonraki KADOİL organizasyonunda buluşmak dileğiyle…


Özgür UÇAN (İstanbul – Ortaköy Petrol):  Organizasyon boyunca gezilen yerler, yemekler hepsi de birbirinden harika ve unutulmazdı. Yaratılan atmosfer tüm iş stresimizi aldığı gibi, ruhen de dinlendiğimizi hissederek döndük. Böyle keyifli gezileri organize eden Kadoil’e ve değerli müdürlerine ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederim. Dört gözle bir sonraki seyahati bekliyor olacağım.

Bu haber 3396 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.