Haber Ekonomi


Haberler > Ekipman Başlıkları

Asis Otomasyonun Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi “Monticola”ya TİSK’den KOBİ Etkililik Ödülü

Güncelleme :03.04.2018

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu'nun "TİSK Kurumsal Sosyal Sorumluluk (KSS) Ödül Töreninde Asis Otomasyonun Kurumsal sosyal sorumluluk projesi Monticola, KOBİ Etkililik ödülüne layık görüldü.
 

Asis Otomasyonun Kurumsal sosyal sorumluluk projesi Monticola ödül almaya devam ediyor. Dağ okullarında okuyan öğrencilere destek olmayı amaçlayan proje, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu'nun (TİSK) tarafından düzenlenen 2018 Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri Yarışması’nda KOBİ Etkililik ödülüne layık görüldü. TİSK 2018 Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri 30 Mart 2018 Cuma günü düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu.
Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu'nun "TİSK Kurumsal Sosyal Sorumluluk (KSS) Ödül Töreni" Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu'nun da katılımıyla İstanbul'da gerçekleştirildi.
Toplamda 37 şirketin başvurduğu yarışmada, 10 şirket sosyal sorumluluk projeleri ile ödüle layık görüldü. Medya, akademi ve sivil toplum örgütlerinin önde gelen isimlerinden oluşan jüri üyeleri; Kadir Has Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Başkanı Prof. Dr. Banu Baybars Hawks, Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi İletişim Tasarımı ve Yönetimi Bölümü Başkanı Doç. Dr. Gresi Sanje, Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü Yrd. Doç. Dr. Sevgi Dönmez Maç, Özel Sektör Gönüllüleri Derneği Koordinatörü Başak Güçlü Elbir, Sosyal İnovasyon Merkezi Kurucu Ortağı Suat Özçağdaş, TOBB Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cem Kılıç, Yenibiriş.com İç Anadolu Bölge Yönetmeni Özlem Şen, Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ, Dünya Gazetesi Köşe Yazarı Rüştü Bozkurt, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sedat Murat, Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Tamer Atabarut projeler için oy kullandı.

KOBİ Etkililik ödülüne layık görülen Monticola Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi’nin ödülünü Monticola Proje lideri ve aynı zamanda Asis Otomasyon Yönetim Kurulu Üyesi Safiye KAYA ödülü TİSK Denetleme Kurulu Üyesi Bora KOÇAK’tan aldı.
Proje Lideri KAYA, ödül aldıktan sonra yaptığı açıklamada, projede emeği geçen ve projeye destek olan herkese ve özellikle Asis Otomasyon A.Ş. Genel Müdürü Yusuf KAYA’ya teşekkür ederken, böyle bir sosyal sorumluluk projesinin altına imza atmak hem kişisel olarak hem de Asis Otomasyon A.Ş. olarak gurur vericidir dedi. Kurumsal sosyal Sorumluluk projelerinin en önemli ayağının sürdürülebilirlik olduğunu belirten KAYA, projeye önümüzdeki yıllarda da geliştirerek devam edeceklerinin altını çizdi.

MONTICOLA KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

Asis Şirketler grubunun 2017 yılı Ekim ayından beri sürdürdüğü, “Monticola” kurumsal sosyal sorumluluk projesi ile, dağ köylerinde yaşayan ve eğitim zorluğu çeken çocuklarımıza destek olmayı amaçlamaktadır. Geleceğin, çocukların hayallerinde yaşadığına inanan proje yönetici ve gönüllüleri, Monticola KSS projesinin ana hedefini çocukların geleceğine pozitif katkı sağlamak olarak belirlemişlerdir. Bu inançla yola çıkan proje çalışan ve gönüllüleri çocuklara sahip çıkmanın ve onlara pozitif katkılar sağlamanın geleceğe yatırım yapmak ile eş anlamlı olduğuna inanmaktadırlar. Bu kapsamda 5 ilde, 9 okul ziyaret eden ve yüzlerce öğrencinin temel kırtasiye ihtiyaçlarını karşılayan proje,  çocukların iyi yetiştirilmesi ve değişen yaşam koşullarına uyum sağlamaları için gerekli ortamların hazırlanmasının herkesin ortak çabası ve sorumluluğu olduğuna inanmasından dolayı, Urfa’da da engelli çocuklara tekerlekli sandalye konusunda destek olmuştur.

 

 

Bu haber 3819 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.