Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

Kadoil, tüm Türkiye’de hizmet noktalarını arttırıyor

Güncelleme :07.05.2018

2018 yılında yatırımlarına ağırlık veren Kadoil, Siirt ve Bitlis’de gerçekleştirdiği iki yeni yatırımı ile istasyon ağını güçlendirmeye devam ediyor.

Türkiye’nin hızlı büyüyen akaryakıt markalarından biri olarak yüzde yüz yerli sermayesiyle akaryakıt sektöründe üst sıralara oynayan Kadoil, her geçen gün yeni istasyon yatırımları ile gücüne güç katmaya devam ediyor.


Türkiye genelinde 550’yi aşanbayisi ile faaliyetlerini sürdüren ve hizmet konseptlerini çeşitlendirmeye devam eden Kadoil, son olarak  ve Doğukan Petrol’ü geniş bayi ağına dahil etti.


Son yıllarda il ve ilçe merkezlerinin stratejik noktalarında gerçekleştirdiği istasyon yatırımları ile sektörün önde gelen markalarından biri olan Kadoil, Siirt’teki bayi ağına 1 yeni istasyonu daha katarak bölgedeki hizmet noktalarını arttırıyor. Siirt Kurtalan’nın önemli güzergâhlarında hizmet sunan Kadoil’in yeni bayisi Sosuncu Petrol’ün açılışında, Kadooğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu, Kadoil Genel Müdür Yardımcısı Altuğ Teközgen, Kadoil Bölge Müdürü Sevgi Kanat hazır bulundu. Çok sayıda davetlinin katılım gösterdiği açılışa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.


Geniş bir alanda konumlanan Kadoil’in yeni istasyonu Sosuncu Petrol, kanopi alanında 4 ada barındırıyor. Bu 4 adadan biri, LPG’li araçlar için Kadoil markası olan KadoGaz ile hizmet vermek üzere planlandı. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan istasyon yetkilileri pratik araç yıkama ünitesi ve geniş market alanı ile müşterilerine 7 gün 24 saat hizmet sunuyor.

‘’Güçlü bayi altyapımızla sektörde hızlı büyüyoruz’’


Kadoil’in  bayi ağına kattığı Sosuncu Petrol’ün açılışında konuşma yapan Kadooğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu,‘’ Sektörün hızlı büyüyen şirketleri arasında yer alan bir marka olarak 2018 yılında 550’yi aşan bayi sayısına ulaşmış durumdayız. Kadoil, Türkiye’nin her yerinde var olma ilkesiyle kaliteli ve üstün hizmet anlayışıyla hareket etmektedir. Son günlerde art arda açılışını yaptığımız istasyonlarımız bu hedef doğrultusunda attığımız adımlar arasında yer alıyor. Bayilik alt yapımızın güçlü olması önemli bir etkendir. Biz de Türkiye’nin dört bir yanındaki önemli ikmal noktalarımızla bu güçlü altyapıya sahip bir şirket olarak yolumuza bayilerimizin işbirliği ile devam ediyoruz.  Kadoil’in 2018 yılında büyümesinin devam etmesinde değerli iş ortaklarımızın katkısı büyüktür. Tüketicilerimize en iyi ürün ve hizmeti sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Son teknoloji ile geliştirilmiş taşıt tanıma sistemi Kadomatik ve tasarrufta yüksek performans sağlayan yeni nesil katkılı ürünümüz EcoMax Eurodiesel ile müşterilerimizin beğenisini kazandık ve sektörde fark yaratacak inovasyon projeleri geliştirmeye devam ediyoruz. LPG sektöründe de faaliyet gösteren otogaz markamız kadoGAZ’ın da bayi sayısı artıyor ve otogaz sektöründe tercih edilen marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.” dedi.

Kadoil, Bitlis’te yeni istasyonuyla hizmet ağını genişletiyor


Türkiye akaryakıt sektöründe ilk 10 marka arasında yer alan Kadoil, Bitlis’deki yatırımlarına da bir yenisini ekleyerek Doğukan Petrol’ü bayi ağına kattı. Hizan ilçe merkezinin gözde lokasyonunda konumlanan Doğukan Petrol’ün açılışı, Hizan Kaymakamı Bülent Hamitoğlu ve Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Türkiye İş Kurumu Bitlis İl Müdürü, Hizan İlçe Milli Eğitim Müdürü, Bitlis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ile çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Bitlis Hizan’da müşterilerine hizmet veren Kadoil’in yeni istasyonu Doğukan Petrol, kanopi alanında 4 ada barındırıyor. Bu 4 adadan biri, LPG’li araçlar için Kadoil markası KadoGaz ile hizmet verecek.

‘’Kadoil, bayileriyle birlikte sektörde büyük bir güç’’


Kaliteli ürünleri ve ayrıcalıklı hizmetiyle akaryakıt sektöründe güçlü bir marka olan ve istikrarlı büyümesini sürdüren Kadoil’e katıldıkları için çok mutlu olduklarını ifade eden Doğukan Petrol İstasyon Yetkilisi Rıdvan Yılmaz,’’Kadoil’den aldığımız güç ve güleryüzlü personelimizle Bitlis’in ve tüm bölgenin 7 gün 24 saat hizmetindeyiz. Türkiye’nin önde gelen akaryakıt markalarından biri olan ve yüzde yüz yerli sermayesiyle dikkat çeken Kadoil ile birlikte yola çıktığımız için çok mutluyuz. Güven ve kalitesiyle sektörde büyük bir güç olan Kadoil’i tüketiciyle buluşturarak kaliteli hizmetimizi ve güleryüzlü personelimizi müşterilerimizle tanıştırdığımız için heyecanlıyız.  7 gün 24 saat hizmet verecek araç yıkama ünitesi ve geniş market alanımız da müşterilerimizin hizmetinde. Müşteri odaklı hizmet verecek istasyonumuzun açılışına katılarak bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz.’’ dedi.

Akaryakıt sektörünün beğenilen markaları arasında yer alan Kadoil,  yeni yatırımlarıyla pazar payını arttırarak hedefini her geçen yıl yükseltiyor. 550’yi aşan bayisi ve, başta il ve ilçe merkezleri olmak üzere şehir merkezlerindeki yeni istasyonları ile her geçen gün daha fazla tüketiciye ulaşıyor.

 

Bu haber 3657 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.