Haber Ekonomi


Haberler > Ekipman Başlıkları

Tora'dan %90 su, %60 sabun tasarrufu % 100 hijyen garantisi ile el yıkamada 4.0 teknolojisi

Güncelleme :18.07.2018

Smixin Akıllı El Yıkama Sistemi sayesinde her el yıkamada kullanılan su miktarını 1.2 litreden 0.1 litreye  indirerek, 2021 yılına kadar 10 milyar litre su tasarrufu yapmak mümkündür.

Tora Petrol’ün istasyonlara yönelik sunduğu ürünleri arasında büyük fayda sağlayan ve dikkat çeken  Smixin Akıllı El Yıkama Sistemi ile ilgili Tora Petrol’ün  Satış Müdürü Bekir Çavdaro, ürünün sağladığı faydalar ve su tasarrufuna katkısı hakkında sorularımızı cevaplandırarak ürünle ilgili detaylı açıklama yaptı:

Ürünleriniz arasında  dikkat çekenlerden biri olan Smixin Akıllı El Yıkama Sistemini anlatır mısınız? Smixin’in su tasarrufuna katkıları neler?

Ellerimiz yoluyla her yere taşınan mikroorganizmalar basit bir soğuk algınlığından, ciddi hastalıklara kadar birçok istenmeyen duruma neden olabilir. Bu nedenle El yıkamanın sağlığımızı korumadaki yeri herkes tarafından yadsınamaz bir gerçektir. El yıkama sırasında kullanılan su miktarı dünya genelinde büyük önem taşımaktadır. Smixin Akıllı El Yıkama Sistemi  sayesinde  her el yıkamada kullanılan su miktarını  1.2 litreden 0.1 litreye  indirerek, 2021 yılına kadar 10 milyar litre su tasarrufu yapmak mümkündür. Akaryakıt istasyonları, hastaneler, halka açık alanlar, okullar ve AVM’ler, metro istasyonları, kalabalık ofisler, yemekhaneler, büyük tesisler  gibi örnekler verebileceğimiz dilediğiniz her yerde Smixin akıllı el yıkama sistemlerini tercih edebilirsiniz.  Smixin akıllı el yıkama sistemlerinin tüm modelleri %90 su, % 60 sabun tasarrufu ve tamamen el temassız sensörlü el yıkama sistemi sayesinde %100 hijyen sağlar.  Üretim aşamasında üstün kullanıcı deneyimini ön planda tuttuğundan, ilk kullanımda geleneksel el  yıkamalara göre  farkını gösterir. Kullanıcılara temiz, ipeksi, eşsiz bir  el yıkama deneyimi sunar.   Sistemin kalbi patentli İsviçre teknolojisi akıllı karıştırma ünitesi sayesinde, sabun, su ve havayı karıştırarak minumum düzeyde kaynak kullanımı sağlar.


Smixin El Yıkama Sistemine   kablosuz internet üzerinden uzaktan bağlanılabilmektedir. Su, hava ve sabun bileşenlerin oranı ve yıkama süreleri uzaktan değiştirilmesi,  malzeme seviyelerinin gerçek zamanlı olarak uzaktan izlenmesi, yıkama sayılarının ölçülebilmesi, anlık bilgi datası ve raporlar  , sistemin uzaktan izlenmesi ve yönetilmesi   bu sayede  sağlanmaktadır. Örneğin kağıt ya da sabun oranındaki düşüşü masamızdan kalkmadan bilgisayar veya akıllı telefonlarımızdan  what’s up ya da sms aracılığı ile  görebiliriz.

Smixin Akıllı El Yıkama Sistemlerinin Combi, Compact ve Comfort modelleri bulunmaktadır.


Smixin Compact :
, Mevcut  lavabolar üzerine uygulanabilmektedi. Su, sabun ve hava karışımı ile aktif köpük oluşturulur. Elinizi sistemin altında tutarak aktif köpüğü harekete geçirirsiniz. Ardından durulama için temiz su verilir.
Smixin Combi:  Lavabo, kağıt havlu, sabunlama ve durulamanın yanı sıra reklam ve video yayını yapılabilecek  10” dokunmatik multimedya ekranın da bulunduğu panel halinde dilediğiniz her yere yerleştirilebilmektedir. El yıkama işleminin başında sabun, su ve havayı otomatik olarak karıştırmaktadır. Ardından durulama için temiz su verilir. Son olarak kağıt havlu otomatik olarak çıkar ve el yıkama işleminiz  eşsiz bir deneyimle son bulur. Ayrıca kablosuz internet üzerinden kontrol edilebilen, 10”, dokunmatik, multimedya ekranı sayesinde video, reklam yayını da yapabilirsiniz.
Smixin Comfort : Mevcut  lavabolar üzerine uygulanabilmektedir.. Su ve havayı karıştıran akıllı sensörü ve karıştırma ünitesi sayesinde %90’a varan su tasarrufu yapmanızı sağlar.

Video için:      
Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili detaylı bilgiler için www.torapetrol.com adresini ziyaret edebilir ya da 7/24 hizmet veren 0850 222 87 22 numaralı çağrı merkezimizi arayarak bize ulaşabilirsiniz.

https://torapetrol.com/compact-akilli-el-yikama-sistemi/




 

 

Bu haber 4056 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.