Haber Ekonomi


Haberler > Ekipman Başlıkları

Petech Anytime ….. Petech Anywhere…..

Güncelleme :20.09.2018

Her yerden istasyonunuza ulaşmanın keyfini yaşayın, Aklınız istasyonda kalmasın!
 

Petech akaryakıt otomasyon sistemlerine özel olarak geliştirilen Petech Mobile ve Petech Web uygulamaları ile istasyon sahiplerine anlık olarak istasyon verilerine internet erişimi olan her yerden ve istenildiği zaman güvenli ve kesintisiz olarak ulaşabilme imkanı sağlıyor. Akaryakıt İstasyonuna her yerden ve her platformdan bilgisayar, tablet ya da her tip akıllı telefonlarla erişebilen istasyon sahipleri, uygulamaları kullanıcı dostu ara yüzü ile kolaylıkla kurabilir ve kullanabilirler.

Bu her yerden ve her ortamda istasyon yönetimi kavramı ASİS tarafından sektöre sunulan bu teknolojik hizmetin dikkatleri çekeceğinden eminiz.

Petech Mobile uygulaması ile;  

•    Ürün birim fiyatlarını anında değiştirebilme
•    Tarih ve saate göre programlı fiyat değişimi ve vardiya işlemi yapabilme,
•    Fiyat değişimi takibi
•    Anlık vardiya/satış izleme
•    Vardiya bazlı  ürün, satış tipi, pompa, tank bazında rapor alabilme
•    Önceki vardiyaları inceleme
•    Anlık Tank Stok takibi, Tanklardaki yakıt miktarlarını ürün, litre, oran bazında görebilme
•    Tank dolumlarını izleme ve raporlama
•    Çağrı merkezine online Servis kaydı açabilme
•    Önceden verilmiş servislerin durumlarını izleme ve raporlama
İşlemlerini yapabilirsiniz.

Asis Otomasyon kullanan tüm istasyon yetkilileri Petech Mobile Android uygulaması Google Play’den ve IOS uygulamasını da Apple Store‘dan indirebilir ve kayıt yaptırarak kullanılabilir. Yazılımları dağıtım firmasının iznine bağlı ve belirlediği şekillerde hemen indirip hemen kullanmak için aşağıdaki linkleri kullanmak ya da QR kodları taramak yeterli olacaktır. Kayıt ve güvenlik İşlemleri izlenerek anında kullanılmaya başlanabilir.
,
Herhangi bir bilgisayardan ve web ile istasyona ulaşarak raporlar alınabilir ve izlenebilir.

Mobil uygulamaların tüm yetenekleri www.petechweb.com   web sitesinden mobil uygulama ile açılan aynı hesap ile girilerek kullanılabilir.
Mobil uygulama menüsünün birebir aynısı web tabanlı da geliştirildi. Dolayısıyla nereden nasıl istenirse ve internete bağlı nerede ne cihaz ile istasyon yönetilmek isteniyorsa hizmet istasyon yöneticilerinin emrinde olacaktır.

Mobil uygulamalarla yukarıda belirtilen tüm işlemlerin tamamını dağıtıcı firma saha müdürleri ve üst düzey yöneticiler içinde de geliştirildi. Dağıtıcı firma saha müdürleri için geliştirilen Petech Mobile SM uygulaması ile saha müdürünün mıntıka ve bölgesine göre sınırlanmış ve ilgili istasyonlarını 7/24 saat gözlemlemesi sağlandı.

Konu ile açıklamalar yapan Asis Otomasyon Pazarlama ve Satış Müdürü Artun TANRIYAŞÜKÜR,  yoğun iş hayatının, çalışanların trafikte, iş-ev arası geçen sürede, zaman kaybetmeleri nedeni ile bazı işlerin uzaktan yapılmasının günümüzde bir gereklilik arz ettiğini belirterek sözlerine şöyle devam etti;   İstasyon yöneticileri de zamanın şartlarına uygun olarak maksimum mobilitede yaşıyorlar. Bunun yanı sıra sık seyahat edenler, farklı alanda faaliyet gösteren şirketlere sahip istasyon yöneticileri de var. Aynı anda birçok şeyle ilgilenen bu yöneticilerin, istasyon yönetiminin yanı sıra gerek piyasa şartları, gerek emniyet ve gerekse yasal yaptırımlar nedenleri ile istasyonda önemli bir mesai harcamalarını gerekli kılmıştır. Asis Otomasyon olarak sürekli müşteri odaklı çalıştığımız için piyasada yaşanan bu zorlukları gözlemleyerek ve müşterilerden aldığımız geri bildirimleri dinleyerek yeni nesil Petech Anywhere İstasyon Yönetim Sistemini geliştirdik.
Petech Anywhere mimarisinde mobil cihazları aktif olarak kullanan müşterilerimiz için Petech Mobile Otomasyon Mobil Yönetim Platformları oluşturduk.  Bu platform sayesinde istasyon yöneticileri Android veya İOS işletim sistemli mobil telefon veya tabletlerinden istasyonlarını online izleyerek, ürün birim fiyatlarını anında değiştirebiliyor, fiyat değişimi ve vardiya işlemi yapabiliyor, ürün birim fiyatlarını anında değiştirebiliyor, anlık vardiya ve satış izleyebiliyor.
İstasyon sahiplerinin yanı sıra, dağıtım şirketlerinin sıkça seyahat eden saha müdürleri ve yetkililerinin de aynı problemleri yaşadığını fark ettik. Bu nedenle onlar için de Petech MobileSM’yi geliştirdik.  Böylece saha müdürleri sahadayken sorumlu oldukları bölge ve mıntıkaları kapsamındaki istasyonların muhtelif verilerine telefon veya tabletlerinden anlık olarak ulaşarak daha etkin yönetme ve hizmet verme olanağına sahip oldular.
Mobil veya tablet kullanımını tercih etmeyen istasyon yöneticileri ve saha müdürleri için ise PetechWeb platformunu hizmete sunduk. Bu platformda mobil veya tablette gerçekleştirebileceğiniz her işlemi gerçekleştirme olanağına sahipsiniz.
Yeni nesil Petech Anywhere İstasyon Yönetim sisteminin hem mobil hem web bileşenleri ile akaryakıt sektörüne komple çözümler sunmaya devam ediyoruz.  İstasyona sağladığımız her yerden erişim ile zaman, mekan ve cihazdan bağımsız olarak hem istasyon yöneticilerine hem de saha müdürlerine erişim, izleme ve işlem yapabilme yeteneği kazandırdık.  
Sözlerine Asis’in AR-GE yatırımları ile devam eden Tanrıyaşükür, Asis Otomasyon’un her ürününün yoğun AR-GE çalışmaları sonucu kullanıma sunulduğu söyleyerek, Türkiye’nin 944. AR-GE merkezini kurarak sektörün en büyük AR-GE merkezine sahip olduklarının da belirtti.  

Akaryakıt sektörüne komple istasyon çözümleri sunan ASİS, Türkiye genelinde tüm akaryakıt dağıtım şirketlerine, kamu ve özel sektör kuruluşlarına hizmet vermektedir.   AR-GE faaliyetlerine her zaman maksimum önem veren ASİS, sektörün en büyük AR-GE merkezini 2018 Ocak ayında hizmete sunmuştur.  Türkiye’nin 944. AR-GE merkezi olan Asis AR-GE, 2000 m² kapalı ve 1200 m² açık alana sahiptir ve  mekatronik ve yazılım ana Ar-Ge gruplarından oluşan ayrıca farklı disiplinlerde bilimsel çalışmaların yapıldığı 8 farklı laboratuvarı bulunmaktadır. Asis Otomasyon,akaryakıt piyasasının ihtiyaçlarını gözlemleyerek ve öngörülerde bulunarak ortaya çıkardığı ürünler ve çözümler ile sektörünün lideri haline gelmiştir. Yenilikçi ve Türkiye ’de hep ilk olan çözümleri ile her zaman önde olan ASİS, AR-GE çalışmaları ile ürün, hizmet ve çözüm portföyünü sürekli geliştirmektedir.

 

 

Bu haber 4260 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
İklim taahhütlerine rağmen, petrol ve gaz üreticileri yatırımlarını 4 katına çıkarmayı planlıyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024
Ford Otosan 2023'te Güçlü Değer Yaratma Vizyonuyla Öne Çıktı... 28.03.2024
Mersin Uluslararası Limanı 25 milyon TEU’nun üzerinde konteyner elleçleyerek yeni bir kilometre taşına ulaştı... 28.03.2024
Erman Ticari Araçlar, 600.aracını Azem Lojistik’e teslim etti ... 28.03.2024
Renault Trucks’ta Satış Sonrasına Yeni Atama... 28.03.2024
"Ulu Motor'un Devam Eden Elektrikli Araç Kampanyasıyla Hayalinizdeki Otomobile Hemen Kavuşun!"... 28.03.2024
Siemens, Elektrikli Araç Şarj Cihazı Portföyünü Genişletiyor... 28.03.2024
Türkiye elektrikli otomobil satışlarında AB'de ilk 5'i zorluyor... 28.03.2024
Türkiye'nin petrol ithalatı ocakta yüzde 11,02 arttı... 28.03.2024
Mercedes-Benz Türk, Teknik Eğitim Merkezlerinde İşgücünün Donanımlı Yetişmesine Katkı Sağlıyor... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.