Haber Ekonomi


Haberler > Lojistik Başlıkları

OMSAN’a Atlas Lojistik Ödülleri’nden 3 Ödül

Güncelleme :18.11.2019

OMSAN Lojistik, bu yıl 10’uncusu düzenlenen Atlas Lojistik Ödülleri’nde Uluslararası Lojistik İşletmecileri, Uluslararası Deniz Taşıması Firmaları ve Demiryolu Taşıması Firmaları kategorilerinde 3 Atlas Ödülü’nün sahibi oldu.
 

OYAK şirketlerinden OMSAN Lojistik, bu yıl 10’uncu kez dağıtılan Atlas Lojistik Ödülleri’nde Uluslararası Lojistik İşletmecileri (L2), Uluslararası Deniz Taşıması Firmaları (Gemi Sahipleri) ve Demiryolu Taşıması Firmaları (Operatör) kategorilerinde 3 Atlas Ödülü’nün sahibi oldu.


13-15 Kasım tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen Logitrans Uluslararası Transport Lojistik Fuarı kapsamında dağıtılan Atlas Ödülleri’nde OMSAN Lojistik, bu yıl ilk defa 3 ödüle birden layık görüldü. Türkiye’de demiryolu tren işletmeciliği belgesine sahip ilk ve tek lojistik şirketi olan OMSAN Lojistik, aldığı ödüllerle demiryolu taşımacılığı alanındaki öncü rolü ve yetkinliğinin yanında denizyolu taşımacılığı alanındaki uzmanlığını da kanıtladı.


Uluslararası standartlara sahip kara, hava, deniz ve demiryolu filosuyla OMSAN Lojistik; farklı sektörlerdeki öncü firmalara, yurt içi ve yurt dışı taşımacılığı, intermodal / kombine taşımacılık, depolama, dağıtım, antrepo yönetimi, bitmiş araç lojistiği, proje taşımacılığı, ev ve ofis lojistiği, gümrükleme ve sigorta hizmetleri kapsamında katma değerli entegre lojistik hizmetler sunuyor.

Bu haber 9689 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Continental, Lastik Aşınma Parçacıklarını Analiz Etmek İçin Vakum Teknolojisine Geçiyor... 01.12.2025
Alparslan Bayraktar, Türkiye Enerji Zirvesi’nde enerji piyasasıyla buluşuyor... 01.12.2025
Eurorepar Car Service 300’üncü Servis Noktasını Hizmete Açtı... 01.12.2025
Mercedes-Benz Türk’ün Bayi Ağı ve Yetkili Servis Yeniden Yapılanma Süreci Koluman Ankara ile Tam Gaz Devam Ediyor ... 01.12.2025
Toyota Pilotu Ogier WRC’deki 9. Dünya Şampiyonluğu’nu İlan Etti... 01.12.2025
Otokar’a 83,6 Milyon USD’lik COBRA II Siparişi... 01.12.2025
Şanlıurfa’da Kaçak Elektrik Denetimleri Sıklaştırıldı: Bir Haftada 2 bin 626 Abone Tespit Edildi ... 01.12.2025
CW Enerji Spora Destek Olmaya Devam Ediyor... 01.12.2025
SOCAR Fiber’e TSKB’den Dijital Altyapı Yatırımı İçin 10 Milyon Dolarlık Finansman... 01.12.2025
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, Vizyon Buluşmalarında Konuşmacı Olarak Yer Aldı... 01.12.2025
Schneider Electric, AVEVA ve ETAP OpenUSD İttifakına Katıldı... 01.12.2025
BYD’nin Elektrikli Kompakt Şehirli SUV’u ATTO 2 Rekabetçi Fiyatı ile Aralık Ayında Türkiye’de!... 01.12.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.