Haber Ekonomi


Haberler > Ekipman Başlıkları

Tora Aqua Pur Sistemi ile Kaybettiğiniz Suyu GERİ KAZANIN!

Güncelleme :26.03.2021

Tora Aqua Pur su geri kazanım ve arıtma sistemi, 20’ye yakın akaryakıt istasyonunda fırçalı yıkama makinelerinde kullanılmaktadır.

Dünya yüzeyinin dörtte üçü sularla kaplı olmasına rağmen tatlı su miktarı dünya üstünde sadece %0.3’ü oluşturmakta. Kaynakların durumlarına dair yapılan çıkarımlarda 2040 yılında Türkiye’nin de temiz su sıkıntısı çekecek ülkeler arasında yer alacağı öngörülüyor.

Kullanılan su miktarı, nüfusun artması ve sanayinin gelişmesi ile birlikte giderek artmaktadır. Su kıtlığı, 21. yüzyılın en büyük sorunlarından biri ve önümüzdeki yıllarda kaynakların, arıtım ve iklim değişikliği olaylarının düzensiz dağılımı nedeniyle en hassas çevre konularından olacağı tahmin edilmektedir. Tatlı su kaynaklarının azlığı; ıslah teknolojileri, atık suların yeniden kullanılması ve geri kazanım sistemlerinin dünyada ön plana çıkmasını sağlamaktadır. 

Dünya tatlı su rezervlerinin korunması ve büyük bir krizinin önüne geçebilmek için tüm kuruluşların da gerekli sorumluluğu üstleniyor olması gerekli. TORA olarak oto yıkama makinelerinde kullanılan suyu %100’e yakın oranda geri kazanmanın mümkün olduğu bir sistem ile bu yöndeki gelişmeleri destekliyoruz.           

Aqua Pur su geri kazanım ve arıtma sisteminin özellikleri;

Elde edilen suyun kalitesi, oto yıkama için uyumludur.

Yüksel filtreleme kapasitesi 4 m3/saattir.

Yaklaşık 100% su iyileştirmesi mevcut.

Kimyasal kullanmadan, tamamen otomatik çalışır.

Bileşenlerinin tasarımı sayesinde yerden tasarruf eder.

Küçük makina odaları için uygundur.

Kullanımı ve bakımı kolaydır.

Uzun kullanım ömrü için yüksek kaliteli malzeme ve bileşenlere sahiptir.

%70’ den fazla enerji tüketimini azaltır.

Tora Aqua Pur su geri kazanım ve arıtma sistemi, 20’ye yakın akaryakıt istasyonunda fırçalı yıkama makinelerinde kullanılmaktadır. Bu sayının artması ve ekosisteme uyumlu teknolojilere tüm alanlarımızda destek verecek sorumluluğu TORA olarak hissetmekteyiz.

Bu haber 5549 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Şanlıurfa’da Kaçak Elektrik Denetimleri Sıklaştırıldı: Bir Haftada 2 bin 626 Abone Tespit Edildi ... 01.12.2025
Otokar’a 83,6 Milyon USD’lik COBRA II Siparişi... 01.12.2025
Toyota Pilotu Ogier WRC’deki 9. Dünya Şampiyonluğu’nu İlan Etti... 01.12.2025
Mercedes-Benz Türk’ün Bayi Ağı ve Yetkili Servis Yeniden Yapılanma Süreci Koluman Ankara ile Tam Gaz Devam Ediyor ... 01.12.2025
Continental, Lastik Aşınma Parçacıklarını Analiz Etmek İçin Vakum Teknolojisine Geçiyor... 01.12.2025
Eurorepar Car Service 300’üncü Servis Noktasını Hizmete Açtı... 01.12.2025
BYD’nin Elektrikli Kompakt Şehirli SUV’u ATTO 2 Rekabetçi Fiyatı ile Aralık Ayında Türkiye’de!... 01.12.2025
CW Enerji Spora Destek Olmaya Devam Ediyor... 01.12.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.