Haber Ekonomi


Haberler > Ekipman Başlıkları

Tekser, Teknik Çözümleriyle Buhar Geri Dönüşüm Sistemlerine Hazır

Güncelleme :15.04.2021

Tekser akaryakıt EN 16321 ve benzin ve naftanın depolanması ve dağıltılmasından kaynaklı uçucu organik bileşik emisyonlarının kontrolü yönetmeliği doğrultusunda tüm gereklilikleri yerine getiren sistemleri 2021 başı itibariyle uygulamaya ve müşterilerinin hizmetine sunmaya başlamıştır.  

25 yıllık deneyimiyle Tekser Akaryakıt EN 16321 standartlarında buhar geri dönüşüm sistemlerini müşterilerinin hizmetine sunuyor.

Bilindiği üzere ülkemizde de kullanımı zorunlu hale gelen buhar geri dönüş sistemleri akaryakıt pompalarının benzin hatlarında kullanılmakta. İstasyona gelen aracın deposuna benzin dolumuyla birlikte çalışmaya başlayan ex-proof (patlayıcı önlemli) motorlar ve monitorleme yazılımı sistemin en önemli komponentleri listesinde yer almakta. Sisteme, motor ve monitorlemenin yanı sıra selenoid valfler, gaz metreleri, flexible bağlantı parçaları, sistem verimlilik yazılımı, buhar geri dönüşümlü hortum ve tabanca seti eşlik etmekte. 

Tekser akaryakıt EN 16321 ve benzin ve naftanın depolanması ve dağıltılmasından kaynaklı uçucu organik bileşik emisyonlarının kontrolü yönetmeliği doğrultusunda tüm gereklilikleri yerine getiren sistemleri 2021 başı itibariyle uygulamaya ve müşterilerinin hizmetine sunmaya başlamıştır.  

Bu haber 4024 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Continental, Lastik Aşınma Parçacıklarını Analiz Etmek İçin Vakum Teknolojisine Geçiyor... 01.12.2025
Schneider Electric, AVEVA ve ETAP, OpenUSD İttifakına Katıldı... 01.12.2025
Eurorepar Car Service 300’üncü Servis Noktasını Hizmete Açtı... 01.12.2025
Mercedes-Benz Türk’ün Bayi Ağı ve Yetkili Servis Yeniden Yapılanma Süreci Koluman Ankara ile Tam Gaz Devam Ediyor ... 01.12.2025
Toyota Pilotu Ogier WRC’deki 9. Dünya Şampiyonluğu’nu İlan Etti... 01.12.2025
Otokar’a 83,6 Milyon USD’lik COBRA II Siparişi... 01.12.2025
Şanlıurfa’da Kaçak Elektrik Denetimleri Sıklaştırıldı: Bir Haftada 2 bin 626 Abone Tespit Edildi ... 01.12.2025
CW Enerji Spora Destek Olmaya Devam Ediyor... 01.12.2025
SOCAR Fiber’e TSKB’den Dijital Altyapı Yatırımı İçin 10 Milyon Dolarlık Finansman... 01.12.2025
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, Vizyon Buluşmalarında Konuşmacı Olarak Yer Aldı... 01.12.2025
BYD’nin Elektrikli Kompakt Şehirli SUV’u ATTO 2 Rekabetçi Fiyatı ile Aralık Ayında Türkiye’de!... 01.12.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.