Haber Ekonomi


Haberler > Ekipman Başlıkları

Değişimin öncüsü “zes’’ logosunu yeniledi

Güncelleme :24.06.2024

Türkiye’de elektrikli araç şarj istasyonlarının yaygınlaşmasına öncülük eden “zes”  yenilendi. Elektrikli araç şarj istasyonu işletmeciliği ile enerji verimliliği alanında uzmanlaşan “zes” in yeni logosu, global ödüllü ajans Happy People Project tarafından tasarlandı.

 Yeni nesil teknolojilerin hayata geçirilmesine ve sektörün dönüşümüne liderlik eden “zes”, yenilenen logosuyla marka imajını tazeliyor. Logo tasarımı ve görsel dünyasında  yaptığı değişiklikle “zes”; temiz bir geleceğin, elektrifikasyonun ve yenilenebilir enerji çözümlerinin simgesi olmayı hedefliyor. Mavi ve yeşil renklerle buluşan yeni logo, aynı zamanda karbon nötr olma hedefi ile uyumlu bir geleceği temsil ediyor. Bu renkler, markanın çevreye karşı duyduğu sorumluluğu ve sürdürülebilir bir geleceğe olan taahhüdünü de simgeliyor.

 Paydaşlarının markaya duyduğu güven ve samimiyetten esinlenerek; doğal ve sade bir yapıya kavuşturulan logo minimalist bir yaklaşımla küçük harflerle tasarlandı. Renkler arasındaki geçişle markaya genç ve dinamik bir vurgu yapılırken aynı zamanda gelecek nesillerin mirası olan dünyamızın sürdürülebilirliğine de dikkat çekilmek istendi. 

 Türkiye’nin dört bir yanına yayılan elektrikli araç şarj istasyonu ağı ile ülkemizde e-mobilitenin gelişimine destek olan “zes”, enerji verimliliği alanında da gerçekleştireceği tüm projelerini aynı marka çatısı altında toplama kararı aldı. Bu kararın arkasında, tek bir marka ile hizmet verdiği alanlarda liderlik yapma ve sürdürülebilirliğin öncüsü olma amacı yatıyor.

 2024 yılında yeni logo ve kurumsal kimlik uygulamaları, başta şarj istasyonları olmak üzere paydaşlarla markanın buluştuğu her alanda uygulanmaya başlayacak. “zes” bu değişiklikle sektördeki konumunu, markanın imajını ve algısını olumlu yönde güçlendirerek değerleri ile ördüğü güçlü bir geleceğe sağlam adımlarla ilerliyor.

Bu haber 3889 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
ZF Aftermarket, Automechanika'da sürdürülebilir otomotiv yenileme pazarı için çözümlerini tanıttı... 27.09.2024
Yeşil dönüşüm, Türkiye'nin yatırım çekmesi için eşsiz fırsatlar sunuyor... 27.09.2024
Dünya Kahve Günü’ne özel ikinci kahveniz Aytemiz’den hediye!... 27.09.2024
SEDAŞ, Elektrik Enerjisinin Güvenli Kullanımı İçin Çağrıda Bulundu... 27.09.2024
Kâmil Koç, Outdoor Awards 2024’te “Outdoor’a Değer Katan Karayolu Ulaşımı Markası” seçildi... 27.09.2024
Güncellenmiş EQS ile giderek artan elektrikli menzil... 27.09.2024
Körfez Ulaştırma, Tüpraş’ın Akaryakıt Lojistiğini Kesintisiz Sağlarken 2050 Karbon Nötr Hedefine de Hibrit Lokomotifleriyle İvme Kazandırıyor ... 27.09.2024
Dicle Elektrik Genel Müdürü Yaşar Arvas “Elektrik Dağıtımında Yeni Bir Dönemin Kapısını Aralıyoruz”... 27.09.2024
TREDER, Doğanşehir Fen Lisesi’ne robotik kodlama sınıfı kurdu... 27.09.2024
Türkiye, karasal rüzgar enerjisi kapasite artışında Avrupa 5'incisi oldu... 27.09.2024
Club TotalEnergies üyelerine Servis Plan’dan yüzde 30 indirim... 27.09.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.