Haber Ekonomi


Haberler > Ekipman Başlıkları

En Yakıt Kullanıcı Odaklı Lokasyonlarda

Güncelleme :22.11.2024

EN YAKIT’ın yatırım ekipleri, Türkiye'nin tamamını kapsama hedefi doğrultusunda kullanıcı taleplerini analiz ederek yeni istasyonlarını devreye alıyor. EN YAKIT Genel Müdürü Tayfun Şenses “65’ten fazla şehirdeki ağımızla büyümeye devam ediyoruz” dedi.

Türkiye'nin ilk elektrikli şarj işletmecisi lisansına sahip EN YAKIT, kullanıcı odaklı yeni lokasyonları radarına aldı. Türkiye'nin tamamını kapsama hedefi doğrultusunda şirketin yatırım ekipleri kullanıcı taleplerini analiz ederek yeni istasyonlarını devreye alıyor. Şirket özellikle yeni açılan otoyolların ilk şarj istasyonlarını açarak dikkatleri üzerine çekiyor. EN YAKIT Genel Müdürü Tayfun Şenses “Şu anda Türkiye genelinde 180’i aşkın cihaz ve 65’ten fazla şehirdeki ağımızla büyümeye devam ediyoruz. Her yeni gün, sahada keşfettiğimiz yeni lokasyonlarla altyapımızı daha da güçlendirmek için çalışıyoruz” dedi.

 TERZİ USULÜ LOKASYON

 Türkiye’nin dört bir yanında elektrikli araç kullanıcılarına kesintisiz hizmet sunmak için var güçle çalıştıklarını anlatan Şenses “Ege, Marmara, Karadeniz, İç Anadolu, Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu ve Doğu Akdeniz bölgelerindeki yatırım müdürlerimizle, kullanıcılarımızın taleplerini dikkatle dinliyor, uygun lokasyonları araştırıyor ve analiz ediyoruz” diye konuştu.

 DOĞRU NOKTALARDA VARIZ

 Şenses “Her gün kendimize ‘Kullanıcılarımız için daha fazla ne yapabiliriz?’ sorusunu soruyor ve bu anlayışla, kendimizi sürekli geliştirerek kullanıcılarımıza önemli iş birliği avantajları sunmayı ve doğru lokasyonlarda yer almayı hedefliyoruz. Saha ekiplerimizle yaptığımız detaylı analizler ve kullanıcı odaklı yaklaşımımız sayesinde, enerji altyapısını güçlendirmek ve şarj istasyonu ihtiyaçlarını en verimli şekilde karşılamak için çalışıyoruz” dedi. Şenses şarj istasyonu açarken kullanıcı geri bildirimlerine büyük önem verdiklerini de söyledi.

 KOLAY ERİŞİM İMKANI

 Şenses “Beklentileri her zaman ön planda tutarak, hem şehir merkezlerinde hem de uzun mesafeli yolculuklarda kolay erişilebilir noktalar oluşturuyor, teknolojideki gelişmeleri yakından takip ederek, sürdürülebilir enerji çözümlerimizi sizlere sunmaya devam ediyoruz. Bugün olduğu gibi gelecekte de elektrikli araç kullanıcılarının ihtiyaçlarını karşılamak için yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi. Şenses böylece EN YAKIT olarak Türkiye’nin enerji dönüşümüne katkı sağlamayı ve çevre dostu çözümlerle sürdürülebilir bir geleceğin parçası olmayı hedeflediklerini belirtti.

Bu haber 2826 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Continental, Lastik Aşınma Parçacıklarını Analiz Etmek İçin Vakum Teknolojisine Geçiyor... 01.12.2025
Schneider Electric, AVEVA ve ETAP OpenUSD İttifakına Katıldı... 01.12.2025
Eurorepar Car Service 300’üncü Servis Noktasını Hizmete Açtı... 01.12.2025
Mercedes-Benz Türk’ün Bayi Ağı ve Yetkili Servis Yeniden Yapılanma Süreci Koluman Ankara ile Tam Gaz Devam Ediyor ... 01.12.2025
Toyota Pilotu Ogier WRC’deki 9. Dünya Şampiyonluğu’nu İlan Etti... 01.12.2025
Otokar’a 83,6 Milyon USD’lik COBRA II Siparişi... 01.12.2025
Şanlıurfa’da Kaçak Elektrik Denetimleri Sıklaştırıldı: Bir Haftada 2 bin 626 Abone Tespit Edildi ... 01.12.2025
CW Enerji Spora Destek Olmaya Devam Ediyor... 01.12.2025
SOCAR Fiber’e TSKB’den Dijital Altyapı Yatırımı İçin 10 Milyon Dolarlık Finansman... 01.12.2025
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, Vizyon Buluşmalarında Konuşmacı Olarak Yer Aldı... 01.12.2025
BYD’nin Elektrikli Kompakt Şehirli SUV’u ATTO 2 Rekabetçi Fiyatı ile Aralık Ayında Türkiye’de!... 01.12.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.