Haber Ekonomi


Haberler > Madeni Yağ Başlıkları

Motul, RUF Automobile ile özel bir yağ anlaşması imzaladı

Güncelleme :26.03.2021

 Motul'ün yüksek güçlü motorlarda yağ performansı ve güvenilirlik konusundaki ünü sayesinde iki şirket arasındaki sinerji yeni bir stratejik ortaklıkla sonuçlandı.

Yüksek performanslı süper otomobil meraklıları ve Porsche restorasyonu konusunda işin uzmanını arayanlar, hayatı sınırlarda yaşamak istediklerinde RUF Automobile'den başkasına bakmıyorlar! Motul'ün yüksek güçlü motorlarda yağ performansı ve güvenilirlik konusundaki ünü sayesinde iki şirket arasındaki sinerji yeni bir stratejik ortaklıkla sonuçlandı.

Alman otomobil üreticisi ve Porsche uzmanı RUF, şirket tarafından üretilen ve bakımı yapılan tüm modellerde yüksek teknoloji motor yağlarını test etmek ve geliştirmek için en iyi yağlama teknolojisi ortağı olarak Motul'ü tercih etti. Tutku ve teknoloji üzerine inşa edilen bu iş birliği, tüm RUF araçlarının ilk dolumda Motul'ün motor sporlarında kanıtlanmış şanzıman ve motor yağlarıyla teslim edileceği anlamına geliyor. Ayrıca, yeni nesil RUF motorları, optimum performans ve güvenilirlik için Motul ile birlikte tasarlanıyor.

Motul'ün Değerlerden Sorumlu Genel Müdürü Nicolas ZAUGG konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Güçlü bir inovasyon kültürüyle, otomotiv sektöründe öncü bir şirket olan RUF Automobile ile çalışmak bizim için büyük bir ayrıcalık. İş birliğimiz, performanstan ödün vermeden, spor otomobillerde karbon ayak izinin azalmasına katkıda bulunan yeni nesil yağların geliştirilmesini destekleyecektir."

"RUF Automobile'den" Estonia Ruf konuyla ilgili şu şekilde bir açıklama yaptı: "Motor geliştirme ve üretimimize binlerce saatlik mesai harcanıyor ve bu yüzden onlardan en iyi şekilde yararlanmak için Motul ile çalışmaktan daha doğru bir karar olamazdı. Ekibimize Motul'ün katılmasıyla, artık motorlarımıza daha fazla performans, daha fazla güvenilirlik ve nihayetinde daha fazla keyif katabiliyoruz.”

RUF, MOTUL'ÜN TÜM ÜRÜNLERİNDEN YARARLANACAK

RUF araçlarında kullanılacak Motul ürünleri arasında, hangi modelin üretildiğine veya geliştirildiğine bağlı olarak 300V Motorsport Serisi ve tam sentetik 8100 serisi bulunmakta. Yeni otomobillerde motor sporlarının tercihi performans motor yağları kullanılırken, Motul'ün kapsamlı Classic Serisi, RUF'un klasik araçları için en ideali olacak. Aynı şekilde, Gear 300 ve Fully Synthetic serisi gibi Motorsport Line yağları yeni şanzımanlar için mükemmel çözüm sağlarken, MOTYLGEAR 75W-80 ise senkromeçli veya senkromeçsiz manuel şanzımanlarda ve diferansiyellerde ve sınırlı bir kayma sistemi olmayan aktarma kutularında kullanım için ideal olacak. Motul'ün tüm fren hidrolikleri, bakım ve bakım ürünleri de RUF Automobile'nin hizmetinde olacak.

RUF AUTOMOBİLE HAKKINDA

RUF Automobile, son seksen yıldır Almanya, Pfaffenhausen'deki merkezinde kendi motorlarını tasarlamakta, üretmekte ve modifiye etmektedir. Klasiklerin ve modern motorların restorasyonunda uzmanlaşmış ve özellikle Porsche uzmanı ve restoratörü olarak nam salmış şirketin uzun süredir devam eden uzmanlığının temelinde, özel üretim süper otomobiller ve klasiklerin restomod işlemleri (klasik/retro araçların daha modern çalışan dişli ve aksesuarlarla güncellenmesi) bulunmaktadır. Yeni ortaklıĞIN, Motul ve RUF mühendislerine yeni ve yüksek performanslı motor yağları ve RUF tarafından tasarlanmış araçlar için daha sofistike motor platformları geliştirmeyi sağlaması hedefleniyor.

Bu haber 5326 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Renault’dan Hafif Ticari Atağı: Yeni Kangoo Ailesi Türkiye’de... 18.04.2024
Diyarbakır'da elektrikli araçlar için kurulan şarj istasyonları yaygınlaşıyor ... 18.04.2024
Toyota, Özel Olimpiyatlar İş Birliğini Uzatarak Kapsayıcı Yaklaşımını Genişletiyor... 18.04.2024
Consus Enerji’nin gelirleri 1 milyar 181 milyon TL’ye net kârı yüzde 176 artışla 209,4 milyon TL’ye ulaştı... 18.04.2024
Petronas Madeni Yağlar ve Mercedes-Benz’den Önemli İş Birliği ... 18.04.2024
Zorlu Enerji, abonelerine dijital faturaya geçme çağrısında bulundu... 18.04.2024
Bakan Bayraktar, 15 Nisan itibarıyla 3 binden fazla maden ruhsat sahasının denetlendiğini bildirdi... 18.04.2024
Kızıldeniz'den yapılan LNG ticareti durma noktasına geldi... 18.04.2024
AB’ye Rusya'dan gelen gaz % 23 arttı... 18.04.2024
DFSK Ticari Modellerinde Nisan Ayına Özel 0,99 Kredi Kampanyası... 18.04.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.