Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

Mercedes-Benz Türk PEP+ Zorunlu İş Yeri Eğitimi Staj Programı Başvuruları Başladı

Güncelleme :16.04.2024

Mercedes-Benz Türk’ün 10 yılı aşkın bir süredir 8. dönemlerinde "İş Yeri Eğitimi" stajı yapmak zorunda olan üniversite öğrencilerine yönelik Aksaray Kamyon Fabrikası’nda hayata geçirdiği PEP+ Zorunlu İş Yeri Eğitimi Staj Programı’nın başvuruları açıldı. 1 Mayıs’a kadar devam edecek olan başvurular sonrasında seçilecek PEP+ Takımı, bir dönem boyunca 5 iş günü devam koşuluyla çeşitli departmanlarda en az bir projede görev alacaklar. 

Eğitim alanında sürdürülebilir ve geniş kapsamlı sosyal fayda projeleri hayata geçiren Mercedes-Benz Türk, staj programlarıyla öğrencilere destek olmayı ve sektör için donanımlı işgücünün yetişmesine katkı sağlamayı sürdürüyor. Bu kapsamda; Daimler Truck AG'nin en önemli kamyon üretim ve AR-GE üslerinden biri konumunda olan, ağır sınıf kamyonlar ve çekiciler ürettiği Aksaray Kamyon Fabrikası’nda gerçekleştirilecek PEP+ Zorunlu İş Yeri Eğitimi Staj Programı’nın güz dönemi için başvurularını açtı. Lisans eğitiminin son senesinde bulunan ve iş yeri eğitimi zorunluluğu olan üniversitelerin ilgili mühendislik branşlarının 7+1 programlarında öğrenim gören öğrencilere yönelik düzenlenen PEP+ Zorunlu İş Yeri Eğitimi Staj Programı’nın başvuruları, 1 Mayıs’a kadar devam edecek.

Mercedes-Benz Türk’ün uyguladığı seçim süreçlerinde başarılı olan adaylardan oluşan PEP+ takımı, 5 ay boyunca vaka çalışmaları, eğitimler, mentorluk oturumları, yetenek kampı, kariyer sohbetleri, fabrika turları ve proje sunumları gibi birçok faaliyete katılacaklar. PEP+ takımındaki öğrenciler ayrıca uzun vadede şirkette oluşacak yeni mezun istihdamı için uygun pozisyonlarda değerlendirilmek üzere öncelikli aday havuzunu oluşturacak. PEP+ takımı, yöneticilerinin rehberliğinde gerçekleştirecekleri projelerle teorik eğitimlerini pratik hayatta uygulama fırsatı bulacak.

PEP+ Zorunlu İş Yeri Eğitimi Staj Programı başvuruları 1 Mayıs’a kadar https://live.peoplise.com/mercedesbenz/Application/Landing/ff7fd993-536e-4335-9cc3-a0a83074ab5f   adresinden yapılabiliyor.

PEP+ Zorunlu İş Yeri Eğitimi Staj Programı başvuru kriterleri:

Mühendislik branşlarında (Makine, Elektrik/Elektronik, Mekatronik, Endüstri, Otomotiv, Bilgisayar) işyeri eğitimi zorunluluğu bulunan bir üniversitede, 7+1 lisans programlarına devam etmek,

Başvuru tarihi itibariyle 4 Yıllık üniversitelerin 7. Döneminde okumak ve alttan dersi bulunmamak,

İyi derecede Almanca ve/veya İngilizce bilmek, 

Gerçekleştirilecek mülakat, test ve değerlendirme merkezi uygulamalarında başarılı olmak. 

Bu haber 1795 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Elektrikli Araçların Geleceği Sanal İkiz Teknolojisiyle Daha İleriye Taşınacak... 17.05.2024
“Enerjinin Yıldızları”, 19 Mayıs’ı Atatürk’ün huzuruna çıkarak kutladı... 17.05.2024
Enerjisa Enerji, Daha İyi Bir Gelecek için “Enerjimi Koruyorum” ile Çocukları Bilinçlendirmeye devam ediyor... 17.05.2024
Aydem Perakende ve Gediz Perakende’den Çiftçilere Tam Destek... 17.05.2024
Mobil 1™ Dünya Dayanıklılık Şampiyonası’nda Performansın Sınırlarını Zorlayacak!... 17.05.2024
DFSK'dan Engelliler İçin ÖTV Muafiyetiyle Araç İhtiyaçlarına Destek... 17.05.2024
İnci Akü’nün 40.yılında İzmirli çiftçilere anlamlı ödül…... 17.05.2024
Enerjinin geleceği yenilenebilir enerjide... 17.05.2024
Sillyon Antik Kenti, OPET ile gün yüzüne çıkıyor... 17.05.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.